היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כולן יודעות שאפשר לקנות בדיקות ביוץ והריון ממש בזול באתר "פוריות"? http://www.poriut.com
אלה בדיקות מהדור החדש, מקלות קרטון ארוזות בנפרד, מדוייקות לא פחות וזולות הרבה יותר מהבדיקות שמוכרים בסופר פארם. אני השתמשתי בהן והן עזרו לי.
בהצלחה!
6 תגובות
עמוד 1
האמת לא ידעתי (והאמת הפכתי ללקוחה קבועה בסניפי הניו והסופר פארם בעקבות הניסונות שלנו להרות שוב בשלוש שנים האחרונות)... תודה רבה ...
איך זה עובד? קונים בכרטיס אשראי ומקבלים את זה במשלוח או אוספים מאיזה מקום?
נ.ב. ושוב מזל טוב!!! סחתיין על הסרגל!!!! סיפרת כבר לאמא שלך?
נכנסים לאתר פוריות, בוחרים כמה בדיקות הריון וכמה בדיקות ביוץ את רוצה, משלמים ב-Paypal וזה מגיע הבייתה במעטפה שלא כתוב עליה מה יש בפנים - בשביל הפרטיות.
הסרגל מאתר baby-gaga.com, ולא- לא סיפרתי לאמא שלי עדיין. אנחנו מחכים לאולטראסאונד דופק ואז נספר.
בהצלחה רבה!!
תודה רבה!!!!
תודה רבה מצאתי אתר דומה, הריונית נראה לי שמו. תוך כמה ימי עסקים מקבלים את הבדיקות הביתה?
אני באמת לא זוכרת.... לא הרבה, אולי לקח שבוע. זו מעטפה לא גדולה אז היא נכנסת לתיבה, לא צריך לאסוף אותה מהדואר. העיקר לא לקנות בניו פארם או בסופר פארם, הם כאלה גנבים!
הזמנתי ביום שישי, והיום בבוקר בעלי אמר שקיבלתי את המעטפה אחלה של שירות! nicole25 תודה מאמי על המלצה עכשיו נשאר רק לנסות ולראות עד כמה הבדיקות מדוייקות