סוף סוף גם אני בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות עשיתי היום בבוקר בדיקת דם לאחר החזרה ותוצאה: בטא=225! אני לא מאמינה שאני כותבת את זה כל כך בכיתי היום מרוב האושר אני מאחלת ממש מכל ה לכל אחת בקרוב מאוד לקבל בשורה הכי הכי הכי הכי הכי מדהימה בעולם: ותודה רבה על הכלאז ככה: אני לא עוזבת לשום מקום וממשיכה לשאול שאלות: עשיתי שאיבה ב22.06 החזרה ב25.06 האם אפשר לדעת גיל של ההריון???
14 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!!!!!!!!!!

המשך קל ותקין
  • מזל טוב!!!!
    שיהיה הריון קל ותקין ....
    תנוחי הרבה והכי חשוב תהני
    בקשר בלגיל ההריון אין לי מושג תשאלי את ד"ר ישי !
    ושוב מזל טוב
  • מזל טוב, מותק!!! באמת סוף סוף!!!!
    שתהני מהריון תקין וקל,
  • מזל טוב!
  • תודה רבה נשמות מחר בדיקת דם נוספת ובקרוב אולטראסאונד ראשון

• מזל טוב!!! בשעה טובה!

המשך הריון קל ותקין
  • תודה רבה וגם לך מגיע מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המשך הריון תקין
  • בהצלחה בבדיקת הדם הנוספת

• תודה רבה
  • וואי איזה שצף של בשורות טובות...

תפזרי מעלינו אבקת הריון משובחת!

בשעה טובה!
  • מזל טוב מאמי.....

איזה אושר... בקרוב אצל כולם
  • תודה בנות אני בכיף גדול מפזרת על כל אחת מכן אבקת הריון משובחת פווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו ומחזיקה חזק
  • בשעה טובה מזל טוב
  • תודה רבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה