היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם אני מכירה סלעית והיא במקור מדימונה (אולי זאת אותה אחת ???
איתיה
לוטמית
בניה (יענו בן ה')
חחח זיונית
דגית יהלומה טללית (טל קטן)
איזה מצחיקות.. אני מכירה בניה, ואתיה, וגם תכלת וזה בכלל לא מוזר!!
*פנינית *אני לא יודעת איך כותבים אבל בחורה בשם KACHVAN, שזה שם של פרח מסתבר. *ציביה *דגנית *נצח *אשכול *דגנית *יגאלה- שכולם קוראים לה איגי.
]
אני מכירה זהורית וזיון (zivan)
בן שקוראים לו משי
"רבים מהכישלונות בחיים היו לאנשים שלא הבינו כמה קרובים היו להצלחה כאשר ויתרו" [/url
עכשיו שמעתי עוד שם מוזר...
מנועלה ... **
לא מזמן דיברו על זה בטלויזיה: נענע נמר
[/]/]
זה שם מוזר אבל עם משמעות יפה : יאהב כמו יואב. אורגל
לוזית...
חיימלה (זה על הרעיון של "חיים", עם "אלה" ) - היא כבר די מבוגרת... בערך בת 60... (מסתבר שגם אז היו יצירתיים גדעונה (שוב, על הרעיון של "גדעון". זה על שם גדעון אחד...)
אוחזת עץ ענף השקד ואשכרה היתה לא מזמנת תכנית שלמה על השם הזה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
נישנושית לוקחת!
להב
למפקדת שלי בצבא קראו יורדת YORDAT ..מיותר לציין איך כולם קראו לה נכון???
עדר
כמו עדר כבשים *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
הדס, מענין מאיפה שמעת על "שמרי נפשך טל".....
והנה עוד שם: אלהי, לבת!
תכלת שם יפה ובכלל לא מוזר. עוד שם לא נפוץ ויפה זה שביט. ושם מוזר שדווקא אהבתי היה לבת- יגל ליבי
אני נקרעתי מצחוק שקיבלנו אחות שקוראים לה שלומציון ךבן זה עוד נסלח אבל לאישה?????????
עינת **
זאבית
פטל טנא תות ארץ ישראל
אה נזכרתי גם ב
כדן (שם של פרח)
אוטביה (כולם קראו לה אוקטביה כמו הרכב)
אוהב (כמו יואב)
אורלה [
ברית לבת ואכזבה
טוב בתור אחת שעובדת בתינוקיה ורואה מליון תינוקות ומלא שמות-
שיר שם לבן.... תאומות שקראו להן אלון ואורן...... וכמובן זיון ZIVAN לבן ואני מכירה גם הרצלינה....
תלתל גפנית שובל רע (חבר) ים - אבל כשהוא היה שם ממש נדיר לפני 38 שנה, כיום כבר יש מללללללללללא. וגם אני מכירה שאולה ולוזית ויש גם אבנית (ניתי).
המון שמון נשמעים לנו מוזר בפעם הראשונה שאנו שומעים אותם. לי עד היום גאיה לידור אלאעי או איליי או איך שלא אומרים או כותבים נשמע מוזר ועוד המון שמות מ"הדור החדש". לשם מתרגלים. מי שמשתמש בו - מתרגל אליו מהר מאוד וזה כבר לא נשמע מוזר. אוחזת ענף עץ השקד מתברר שהיא לא באמת קיימת