גרידה - לא מה שחשבתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול עברתי גרידה. האמת כמה שהייתי גיבורה, ברגע שגעתי לשם וקיבלתי את החלוק הסקסי הזה שנסגר בגב, את הכובע והגרביים המוזרות האלה של חדרי ניתוח - השתפנתי...
    בחיים שלי לא עברתי ניתוח, לא ראיתי חדר ניתוח מקרוב וככל שהזמן עבר הפחד גבר. כבר ראיתי את עצמי רצה במסדרון החוצה, קורעת תוך כדי מעלי את החלוק המלחיץ הזה בצבע ירוק (ולא אכפת לי שכולם יראו את מה שיש מתחת רק שלא יתקרבו אליי עם כל הדברים המפחידים האלה שיש להם שם בחדר ניתוח).
    ואז נכנס לחדר ההמתנה בחור נמוך קומה, חביב למראה והציג את עצמו כדר' איתן מרדכי. הוא סיפר בפרוטרוט על התהליך, הסביר שהסיכונים מינמליים, התהליך קצר (3-5 דקות בלבד), תופעות לוואי נדירות ביותר ושבסוף מקבלים תה ופרוסת עוגה (מיותר לציין שאחרי צום מלא של 8 שעות, פרוסת העוגה המסכנה הכריעה אותי ולכן נשארתי ). הוא ענה בסבלנות מדהימה עם חיוך מרגיע על כל השאלות שנשאלו, איחל לכולן בהצלחה ויצא... אנחנו נשארנו בחדר ההמתנה.
    התהליך עצמו היה קצר ביותר. אני זוכרת שנשכבתי על המיטה, הכניסו לי את העירוי וברגע שדר' מרדכי נכנס לחדר הניתוח קיבלתי את זריקת ההרדמה. באותו הרגע ממש הרגשתי סחרחורת קלה (ממש מין סוטול נחמד כזה) ורק הספקתי להגיד "יואו, איזה כיף! לילה טוב..." וזהו. כאילו מישהו הוריד לי את המתג: נרדמתי.
    כשהתעוררתי, אני זוכרת שחשבתי לעצמי "איזו שינה טובה". חצי דקה אחרי שפקחתי את העיניים נכנסה אליי אחות, עזרה לי להתיישב, הסבירה לי שאני כבר בהתאוששות והציעה לי אופטלגין (כי ברור שזה התחיל לכאוב). אחרי חמש דקות בערך, באמת קיבלתי תה עם עוגה (בחיים לא חשבתי שלפרוסת עוגת שיש הכי פשוטה יכול להיות טעם אלוהי שכזה) ואחרי עוד עשר-חמש עשרה דקות כבר פגשתי את בעלי המקסים שהמתין לי בחוץ.
    זהו אני בבית, עבר ברוך השם הכי קל שבעולם, לא מסובך כמו שחשבתי, לא כואב בכלל ובאמת באמת שונה לגמרי ממה שחשבתי...
    כמובן שאני לא מאחלת לאף אחת לבדוק את זה באופן אישי, אבל זה לא בגלל הקושי הפיזיולוגי אלא בגלל המשבר הנפשי בו כרוכה ההכרה בעובדה שההריון לא מתפתח. אבל אם זה המצב, באמת אל חשש - שיננית זה יותר כואב ויותר ארוך .
8 תגובות
עמוד 1
  • אני כ"כ מסכימה איתך.....
    אני גם לצערי עברתי 2 גרדות בעקבות הריון שלא התפתח תקין וזה בהחלט בסדר גמור. נגמר וזהו.... עכשיו דף חדש.....תפנקי את עצמך
  • אני לא אנסה להתיימר להבין מה עובר עלייך בתהליך הזה, אבל באמת כל הכבוד לך על הגבורה (כן, כן, גבורה!) לספר בפירוט על מה שעברת. אני בטוחה שנשים אחרות שנאלצות לעבור תהליך דומה ימצאו נחמה בדברים שכתבת.
    אני מאחלת לך רק טוב והצלחה בהמשך!
  • אני שולחת לך 1000, לפני 7 שנים אנו עברתי הפלה בשבוע 12, ועד היום זוכרת את הפחד, רגשות......רק שהכל יעבור......וזה באמת לא היה נורא(פיזית) ואני מסכימה איתך ששיננית- זה יותר ארוך וכואב, כי אני במקרה- שיננית מתוקה, אני מאחלת לך היתאוששות מהירה ובקרוב מאוד התבקר אצלך, זה בטוח אמן

• אני מתפלאת כמה שאת חזקה, כמה אופטימיות ואור יש בך
    כל הכבוד
    ואני מאחלת לך מכל הלב שבפעם הבאה יהיה לך הריון תקין, קל ומאושר

• ממש גיבורה!!!

יופי, אני שמחה לשמוע שזה מאחורייך.

עכשיו תנוחי, תהני מהחיים ותפנקי את עצמך!
    תרגישי טוב מתוקה שלי!!!
  • תודה רבה לכולכן על החום והתמיכה התמידית! אני ממש מרגישה שמצאתי כאן חברות נפש!
    אני באמת מרגישה שמאוד מאוד השתניתי בחודש חודשיים האחרונים בעקבות כל מה שקרה לי. לכן אני מודה לה' שנתן לי את ההזדמנות להפוך לכל כך הרבה יותר חזקה ו...(אני אפילו לא יודעת איך להגדיר את זה, אבל הפכתי פשוט לבן אדם אחר לגמרי. הסבל הגופני פחות לוכד את תשומת הלב שלי - הרי זה רק גוף וגוף יכול לעמוד כמעט בהכל. כל נסיעה שלי לבית חולים, לרופא ואפילו הגרידה היוו בשבילו רק עוד צעד נוסף לקראת המטרה שלי, וטו לא.כל הקנאה והכעס שחשתי כששמעתי על בנות שהרו לפניי (ויש המון כאלה שדיברתי איתן על שאני רוצה עוד ילד לפני שנתיים, ומאז הן כבר הרו, ילדו וילדיהן הולכים על שתיים וחלקן כבר בהריון שני מאז, ואני כלום...) נעלם לגמרי כי אני יודעת שגם אני בדרך לשם, ויש לי כל כך הרבה אושר בחיים שאני מתביישת בעצמי שהעזתי לערער בנפשי ולכעוס שה' לא מזכה אותי עוד ועוד. אני שמחה בחלקי, מודה לה' על הבעל המדהים שיש לי, הילד המקסים (באמת אין כמוהם) וכל מהטוב שסובב אותי.
    חבל רק שהייתי כל כך טיפשה (בלי כעס על עצמי, כן?! שהייתי צריכה את כל רכבת ההרים האת בשביל ללמוד את השיעור שלי! אבל המטרה בהחלט מקדשת את האמצעים!!!

• את פשוט מ ק ס י מ ה ! ! !

נ.ב - נגעת בנקודה מאוד רגישה אצלי - אני עובדת עם אוכלוסיות מאוד מורכבות, נורקומנים/ יות, אנשים בעלי רקע נפשי, זונות ועוד.. וכאשר מגיע אליי אישה חד הורית עם הריון שביעי, כאשר שש ילדים כבר מאומצים או במסגרות... היה בי כעס שפשוט התקשתי לשלוט בו ותמיד אני שואלת את עמיתי לעבודה "למה אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים"?
  • את מותק!
    האמת הייתי מתה לפגוש אותך ולהכיר אותך מקרוב יותר אם לא היית גרה כל כך רחוק ממני (אני מהמרכז).
    באמת אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים. אבל הוא יודע מהו הוא עושה. הרי תראי אותי הייתי צריכה לחוות אובדן כזה והתפוררות של החלום המתוק שלי בשביל ללמוד להעריך את היום ואת מה שיש לי היום. זה לא מוזר? איך הייתי לומדת את זה אחרת?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה