אני ובעלי התחתנו ובמשך שנה שלמה לא הצלחתי להיכנס להריון.. זה מייאש מאוד במיוחד כמו שכולן רושמות כאן, התחתנתי לפני כ"כ הרבה חברות ועמיתים לעבודה וכולן בהריון חוץ ממני.... עשינו את כל הבדיקות האפשריות אצלי הכל תודה לאל היה בסדר ואצל בעלי אמרו שהבדיקת זרע נורא חלשה, ושזה אפסי להצליח בלי שום עזרה. ואז הרופא שלנו שלח אותנו לועדה לאישור להפרייה חוץ גופית, אפילו לא חשבו להתחיל עם הזרעה - ממש מקרה אבוד...
כמובן ששמעתי הפרייה הדמעות זלגו מעצמן, הייתי מיואשת וחיכינו לתור לייעוץ באסותא שדחו לי אותו פעמיים (כמו שאומרים הכל לטובה), בינתיים אני ובעלי ונסענו לאילת לשבוע חופש והמחזור היה צריך להגיע והוא לא הגיע, גם כשחזרנו הביתה, למרות שהמחזור שלי סדיר פחות או יותר היו פעמים שקיבלתי גם אחרי 48 יום!!! אז לא התרגשתי בכלל אני הרי רגילה כבר לאכזבות...
אבל היתה לי תחושה מוזרה לא יודעת להסביר אותה וכמובן שהסקרנות יכולה להרוג אותי גם אם זה יעלה לי בעצב גדול אחר"כ. החלטתי שאני עושה את הבדיקה חיכיתי את הזמן אני ובעלי היינו ביחד בבית באותו רגע ופתאום אני רואה 2 פסים כהים!!! היינו שנינו בשוק קודם כל כאילו אין לי בכלל איך להסביר לכם את זה, איך יכול להיות איך אפשרי? ואז כמובן הכי הכי מאושרים בעולם המתנה הכי שאפשר לבקש, אני חייבת לציין שזה היה גם החודש השני שעשינו גם בדיקת ביוץ, מומלץ מאוד!!! וכמובן הרבה תפילות. תודה לכל מי שהגיעה עד לכאן, מסקנה- הכל לטובה ולא להתייאש מכלום, מאחלת לכולכן בשורות טובות הכי מהר שאפשר, הכל אפשרי