הסיפור שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי התחתנו ובמשך שנה שלמה לא הצלחתי להיכנס להריון.. זה מייאש מאוד במיוחד כמו שכולן רושמות כאן, התחתנתי לפני כ"כ הרבה חברות ועמיתים לעבודה וכולן בהריון חוץ ממני.... עשינו את כל הבדיקות האפשריות אצלי הכל תודה לאל היה בסדר ואצל בעלי אמרו שהבדיקת זרע נורא חלשה, ושזה אפסי להצליח בלי שום עזרה. ואז הרופא שלנו שלח אותנו לועדה לאישור להפרייה חוץ גופית, אפילו לא חשבו להתחיל עם הזרעה - ממש מקרה אבוד...
    כמובן ששמעתי הפרייה הדמעות זלגו מעצמן, הייתי מיואשת וחיכינו לתור לייעוץ באסותא שדחו לי אותו פעמיים (כמו שאומרים הכל לטובה), בינתיים אני ובעלי ונסענו לאילת לשבוע חופש והמחזור היה צריך להגיע והוא לא הגיע, גם כשחזרנו הביתה, למרות שהמחזור שלי סדיר פחות או יותר היו פעמים שקיבלתי גם אחרי 48 יום!!! אז לא התרגשתי בכלל אני הרי רגילה כבר לאכזבות...
    אבל היתה לי תחושה מוזרה לא יודעת להסביר אותה וכמובן שהסקרנות יכולה להרוג אותי גם אם זה יעלה לי בעצב גדול אחר"כ. החלטתי שאני עושה את הבדיקה חיכיתי את הזמן אני ובעלי היינו ביחד בבית באותו רגע ופתאום אני רואה 2 פסים כהים!!! היינו שנינו בשוק קודם כל כאילו אין לי בכלל איך להסביר לכם את זה, איך יכול להיות איך אפשרי? ואז כמובן הכי הכי מאושרים בעולם המתנה הכי שאפשר לבקש, אני חייבת לציין שזה היה גם החודש השני שעשינו גם בדיקת ביוץ, מומלץ מאוד!!! וכמובן הרבה תפילות. תודה לכל מי שהגיעה עד לכאן, מסקנה- הכל לטובה ולא להתייאש מכלום, מאחלת לכולכן בשורות טובות הכי מהר שאפשר, הכל אפשרי
5 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!
  • ואו איזה אושר! בשעה טובה!

מזל טוב!
    הסיפור שלך מזכיר את הסיפור שלי.
  • מזל טוב מתוקה!!!! שיהיה הריון קל ותקין
  • תודה רבה לכן בננות על הכל , על ההקשבה והתמיכה ושקראתן את כל מה שכתבתי פשוט היה לי חשוב שתדעו שלא משנה מה באמת הכל מלמעלה והכל לטובה ויותר מזה זה באמת היה החודש הראשון שלא חשבתי שיהיה סיכוי בכלל להריון ולא חשבתי על זה. אז הלחץ שעובר על כולנו למה אנחנו לא מצליחות ומתי זה יגיע בהחלט משפיע מאוד. חשוב להיות רגועים כמ השאפשר, ואני יודעת כמה זה קשה וכמעט בלתי אפשרי... ואני מאחלת לכל אחת ואחת מכן בשורות טובות הכי מהר שאפשר אמן

ומזל טוב לטלי ומרי
    מאחלת לכן הריון קל, תקין ומשעמם
  • מזל טוב !!!!
    דרך אגב שנה זה לא הרבה זמן !!!
    אני מכירה המון בנות שנקלטו אחרי שנה .
    שיהיה לך הריון קל והכי חשוב שתצאי בידיים מלאות !
    הכל מבורא עולם כל אחד והתיקון שלו ....
    אני מכירה משהי 10 שנים לא הצליחה לא טיפולים ולא כלום
    רצתה לאמץ ולא נתנו לה באותו חודש נקלטה ואחר כך עוד 2 ילדים
    טיבעי ( סך הכל 3 ילדים ) אז בננות הרבה תפילות לבורא עולם !!!
    יהי רצון שנזכה כולנו לילדים בריאים במהרה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה