לא ברור לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מבינה מה הגוף שלי עובר

כל פעם מהביץ הוא מחורפן לגמרי בפעם הקודמת כל הבטן הייתה תפוחה וכואבת וכאבו לי השדיים עד קבלת המחזור

עכשיו יש לי כאבים באים והולכים מאוד כואבים של הרחם אני אמורה להיות כמה ימים אחרי ביוץ וזה ככה מאז...

כאילו.....מה....אני לא מבינה מה קורה יש לי 2 ילדודס בבית וכל הריון זה סיפור בפני עצמו....

רק רציתי לשתף
4 תגובות
עמוד 1
  • נסתרות הן דרכי הרחם !
    אבל מה שכן, נראה לי שזה סימן טוב לכך שאת מרוכזת מאוד בגוף שלך ובמחזור החודשי (על כל שלביו) וברצון שלך ל-.
    אולי כדאי שתרפי קצת? שקצת תתרכזי בדברים אחרים? כך גם פחות תרגישי בכאב ואת יודעת, הרי כולם אומרים שכש מפסיקים להתעסק בניסיון להרות זה מגיע מהר יותר...
    אולי זה סימן בשבילך...
    (רק בבקשה אל תכעסי עליי! אני באמת רק מעלה אופציה אחת לפשר הכאב ואת דרך ההסתכלות שלי, את לא חייבת להסכים )
  • קבלי
    מאוד מבינה אותך
    אני מסכימה עם papaya
    למרות שכמובן מאוד קשה להרפות, מי כמוני יודעת
  • אני לא כועסת בכללללללל ואני מאוד אוהבת את הפורום הזה

קשה להרפות שהבטן כל הזמן כואבת!!! אבל שטויות זה לא שאני מחפשת סימנים פשוט אני מתחרפנת מזה שהגוף שלי מגיב ככה ולמה???

וגם אם החודש הזה וחודש הבא לא יילך אז מה....זה לא הסטרי....פשוט מעצבן שהגוף כזה מחורפן ולא ברור למה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה