שרשור שיתופים...כולן להצטרף. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אז יום שישי היה כייף עבדתי עד 12 הלכתי לאירובי חזרתי ארגנתי את הבית לשבת היה כייף

יום שבת עברנו בבית. בערב היום יצאנו לקנות מתנה לאחיין שלי
    ולאחר שיחה אחותי אמרה לי שיום שישי היא חוגגת לו בגן
    ועדיין לא קנתה הפתעות לילדים..

אז החלטתי שאני יקנה .
    ואחרי סיור ארוך בחנות קנינו לכולם מצופים לברכה
    אגב הוא בן שנתיים...........

מקוווה שזה ידבר אליהם ההפתעה
2 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב לאחיין וזו אחלה הפתעות.....
  • מזל טוב!!!
    באמת אחלה רעיון! אבל אני מבטיחה לא לגנוב: הבן שלי נולד באוקטובר כך שמצופים בשבילנו זה לא כל כך רלוונטי לעונה - מסתפקים בעפרונות צבעוניים ובועות סבון...

אנחנו בילינו את השבת בנפרד : אני הייתי צריכה ללמוד (יש לי מבחן ביום שלישי) ובעלי לקח את הילד בבוקר לטיול אופניים ובערב לפארק בכפר סבא.
    ואם הפרידה הזו ביום החופש היחיד שלנו יחד לא מספיק מבאסת, אז הפשוש הקטן שלי ביומיים האחרונים מורד וכל היום אנחנו רק רבים איתו. כל מה שאנחנו מציעים או מבקשים ממנו נתקל בחומת "אבל לא בא לי" וכל מה שלא נהוג אצלנו בבית ובמשפחה מוגדר כ"זה מה שבא לי לעשות". וכשאנחנו לא נענים לדרישותיו הוא מביא אותה בהברקות של "אתם בכלל לא חושבים עליי!". אוף...
    למרות שאני יודעת שזה חלק בלתי נפרד מההתפתחות וההתבגרות שלו (לעשות את ההפרדה בין רצונותיו שלו לאלה שלנו) אני ממש מפחדת מן הרגע הזה שאצטרך לבוא ולקח אותו מהגן היום כי אין לי כוח לויכוחים האלה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה