מרכזת כמה דברים בהודעה אחת - מתנות סוף שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה: סוף שנה בפתח ואני כולי במתח

14 תגובות
עמוד 1

• גם אני התחלתי לחשוב היום על הנושא,
    יש לנו מסיבת סיום ב29/07 ואני רוצה לתת את המתנות כבר אז.

בשנה שעברה הלכתי לקנות מh&o חבילות שי מוכנות של מוצרי טיפוח ( תכלס חבל על הכסף, לא פרקטי במיוחד) ורק למטפלת אחת שאותה אני אוהבת מעריכה במיוחד קניתי סט עגילים מהממים ממגנוליה אבל זה רק כי היא מיוחדת.
    השנה אני גם בדילמה כי יש לי 6 מתנות ....

• אני נותנת תיקים מעשה ידה של תמר המוכשרת

• האמת היא שגם אני לא הכי מתה על מוצרי טיפוח ולכן לא אוהבת לתת...
    אבל נתת לי רעיון - עגילים...

נגה - אכן מקרה עצוב

• אני החלטתי לתת חבילות שוקולד מיוחדות (יש בצורת לב, חשבתי ללכת על זה) למטפלות ולגננת. יש בת שרות שמגיעה אלינו פעם בשבוע ולה אני רוצה לתת משהו מיוחד, אז החלטתי על מגבת עם רקמת הקדשה + שוקולד.
  • אני לגן עושה שעון עם התמונה של שנהב בתוכו
    ול2 סייענות שהיו 100% לשנהב אני כניראה יעשה כוס עם התמונה של שנהב +ברכה

מזכרת שימושית
    **
  • אזה מפחיד מסכנה
  • גם אצלי בדיוק אותו דבר ואין לי מושג מה לקנות!!
    אני ישמח לשמוע רעיונות
    בשנה שעברה קניתי מארז יפה של "אילנ'ס" שהיה בו חבילה קטנה של פולי קפה עם ליקר קפה קטן. ארזו לי את זה ממש יפה.
    אפשר גם איזה קרם גוף,
    אני מנסה להתארגן עם עוד אמא ולקנות משהו קצת יותר מושקע כי זה יוצא באמת יקר

מיטל
  • נראה לי שאני אלך על כיוון העגילים ולסייעת המיוחדת

• אצלינו החלטנו ללכת על giftcard של המשביר- פחות לשבור את הראש
    ותזכירו לי שנה הבאה לא להיות וועד הורים מ
  • אוי ואבוי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בשנה שעברה היו הרבה מטפלות אז כ"א קיבלה עציץ לאקי שהיה באופנה...
    השנה יש לכ"א גננת קבוע, סייעת קבועה ומנהלת אחת.
    כנראה אלך על השוקולד לכ"א אבל גם רעיון טוב להתארגן עם עוד אמא...יש לי מישהי שיש לה ילד בקבוצה של אופק וגם ילדה בקבוצה של רום.
  • לפי דעתי פאדיחה קצת להביא ספל וכאלה...
    שנה שעברה הבאתי למטפלות סט איפור של ללין היה 1+1 בערך 40 או 50 משהו חמוד..ולראשית הבאתי סט איפור יותר גדול פאלטה של חברה טובה אחרת..
    הן מזה התלהבו אמרו שמשתמשות עם זה המון וגם הבאתי להן בחגים מתנות לא פחות יפות
    הן כל השנה סובלות את הגחמות של ההורים...אפילו שאומרים שמשלמים להן אבל זאת הערכה ומחווה יפה לתת משהו טוב...בכל זאת האוצרות שלנו בשמירה קבועה אצלהן
    בגלל זה הן גם העריכו ובאו ליום הולדת של הגדולה שלי בת ה-3 למשחקיה איפה שחגגתי לה והביאו מתנות יפות לה ולאחותה...בלי שהזמנתי אותן...מרגישות את היחס שלי והאהבה אליהן...ומתות על הילדה חבל"ז
  • המסקנות שהגעת אליהן לגבי המתנות יפות, והכי חשוב- שזה מהלב

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה