חדשה-ישנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן, בנות מקסימות!
    אני לא מאמינה, אבל הנה אני שוב כאן.
    הייתי בפורום המקסים הזה לפני כ-4 שנים, כאשר ניסיתי להיכנס להריון בפעם הראשונה.
    אז זה הצליח רק עם הפרייה, למרות שלדברי הרופאי והבדיקות לא הייתה לנו שום בעיה.
    חשבתי שאולי הפעם אני אצליח בדרך הטבעית, אך גם הפעם זה לא הולך.
    אז החלטתי להיכנס ולחזור לפורום המקסים זה. הוא נתן לי כוחות נפשיים אז, ואני מקווה שהוא ייתן לי כוחות נפשיים גם הפעם.
    יש כאן כמה בנות שאני מכירה מאז, שעדיין פעילות. מה שלומכן? זוכרות אותי?
    אז, זהו, עכשיו אנחנו רוצים עוד ילד, ולא מצליחים, שוב, לבד. אז מחר אני הולכת לרופא שלי שבזכותו יש לי עכשיו ילד מקסים בן שנתיים ועשרה חודשים.
    אז, זהו
    שיהיה לכן שבוע נעים, בינתיים.
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכה שובך ונעים להכיר!
  • שלום, פאפיה!
    תודה על המילים החמות.
    איזה שם היה לך אז? אולי אנחנו כבר מכירות?
  • אז קראו לי ויק, אבל אני לא התקרבתי אז לפני ארבע שנים לפורום הזה. הוא היה אז עולם מקביל, אחר ומאוד רחוק בשבילי. גיליתי את ההריון הראשון בהפתעה יומיים אחרי שהזמנתי מתופרת את שמלת הכלולות שלי (מזל שהיה לה מספיק זמן להתאים את השמלה לבטן התופחת
  • כן, אני זוכרת את השם שלך מפה.
    אני יודעת מה זה הפריות , תקוות ואכזבות מזה.
    אל תדאגי-לכולנו יש ימים כאלה וכאלה.
    כמו שחברה שלי אמרה לי-תחשבי על זה שכבר יש לך ילד אחד בבית, אז בע"ה יהיה עוד אחד.
    תודה על העצות
    המון הצלחה בהמשך.
    ואני חזיקה לך אצבעות
  • יואו, את זריזה...
    כל הכבוד!!!
  • ברוכה השבה, שיהיה לך המון בהצלחה

אולי אני מכירה אותך מפורום הורים חדשים?
    אם את משתתפת בפורום הורים אז בטוח אנחנו מכירות
    אני כאן תחת "חסוי",מה שנקרא
    לא רוצה שמישהו מהפורום השני יידע על התוכניות ההתרחבות שלי

• היי סמיילי

גם אנחנו בנסיונות לסיבוב נוסף

בהריוןהאחרון קבלתי 2 מחזורים איקולמין ומחזור אחד אוביטרל

ובהריון הראשון שהסתיים בגרידה שבוע 8 בגלל שלא התפתח בלי כלום ממש עם הפסקת גלולות

כרגע מנסים ספונטני ....
    להריון נוסף

בכל אופן בהצלחה
    ליאן נסיכה שלנו 18/5/08
  • ברוכה השבה שיהיה בהצלחה

טוב שהצטרפת .....הכי כיף ביחד

• תודה רבה לכל הבנות על האיחולים
  • לפי דעתי את צריכה את מנהלת הפורום, אבל בגלל שלא יצא לי לראות את ההודעות של VIL לאחרונה כאן, אז אולי תנסי לבקש מלולי שבלולי בפורום הריון ולידה-תמיכה
    בהצלחה
  • תודה רבה לך פאפיה.
    אני אנסה
    המשך יום נעים
    שיהיה לכולם רק טוב
  • הייי.... אם את רוצה...שלחי לי למייל שלי את הסיסמא שלך לפורום... ואסדר לך את זה.

שיהיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה