מישהי אולי שמעה או מכירה? מלון ליאונרדו קלאב באילת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על מלון ליאונרדו קלאב באילת? באוקטובר אנחנו שם מהעבודה בנופש חברה ואין הרבה מידע על המלן באתר אולי מישהי בכל אופן יודעת איך המלון הפעילויות במאמת שוות בעיקר לפעוטה בת שנתיים וחצי שאז היא תיהיה?

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

3 תגובות
עמוד 1
  • http://www.fattal.co.il/Hotel.aspx?ResortID=5&LangID=1

אחלה מלון היינו שם לפני כמה שנים זה הכל כלול מרשת פתאל וזה היה גולדן טוליפ.

בכל מלון יש ממלכת ילדים ואני בטוחה שדנדוש תהנה
    המלון נמצא ברחוב של כל המלונות ולא על הטיילת, קחי בחשבון שאוקטובר זה כבר אחרי החגים, יש בריכה אבל אלי יהיה כבר קריר והיא אחלה של בריכה מגלשות,מערה חמודה.
  • תודה תמוש בסוף מצאתי קישור דרך גוגל וזה מלון חמישה כוכבים הכל כלול ןבעיקרון כל פעם לוקחים אותנוו למלונות חמישה כוכבים מהחברה. נכנסתי למשחקי הילדים שם למועדון הילדים וזה פשוט וואווו .רק מעניין איך דנדוש תתנהג כי לישון במיטת תינוק שם היא תסרב ותישן רק לידי (אני מכירה את הבת שלי )

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• קודם ל בחדרים יש ספות נפתחות לילדים אז אולי דנדוש תישן שם
    ואם לא , שתישן איתך במיטה , חופשה לא??? שתהנה עם אמא שלה
    אנחנו היינו לפני שבועיים באילת והקטנים רבצו על המיטה שלנו כל הזמן היה כייף.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה