גמילה בלילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן... לא הייתי פה הרבה זמן...

התחלנו גמילה שבוע שעבר בשעה טובה. בהמלצת חברה הורדתי לו גם בלילה חיתול. מצד אחד זה עושה לו הרגשה נהדרת. הוא מרגיש גדול בעיקר כי אח שלו כן עם חיתול... מצד שני הוא קם רטוב ואני מוצאת את עצמי מחליפה כמה פעמים בלילה מצעים. אני יודעת שלהעיר בצורה יזומה ללכת לשירותים באמצע הלילה זה לא מומלץ. יש תובנות אחרות? המלצות? הארות כלשהן? קשה לי עם העניין של לא לתת לשתות מ6 בערב כי קיץ עכשיו ואנחנו נכנסים הביתה מגן שעשועים רק ב6 וחצי בערך והוא צמא ומבקש לשתות......... היום ביקש לשתות לפני השינה וכמובן נתתי לו. עד עכשיו (הוא נירדם ב8 ורבע בערך) כבר החלפתי לו פעמיים
    תוספת מהממת למשפחה:
16 תגובות
עמוד 1
  • אין לי ניסיון בזה, אבל אולי כדאי להחזיר לו את הטיטול ללילה? מצד שני זה יכול לבאס אותו בהרגשה שזה יתן לו...
    כיף לראות אותך כאן

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • כמובן שחשבתי על זה אבל לא רוצה לרמוס לו את הביטחון העצמי... וגם רק התחלנו עם הגמילה - עוד לא שבוע אז אולי צריך לתת לו צ'אנס ולא לקפוץ למסקנות יותר מידי מהר...

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אז ככה ....

אם הורדת את הלילה לא מחזירים את תאבדי את הגמילה וחבל
    יש כמה אופציות..
    **
  • היי,

אצלי גם גמלתי אותה עם התחתוני גמילה (קראתי להם תחתול) וככה היא לא התעוררה בלילה ודיברתי על הציורים איתה ולאט לאט היא נגמלה...

דבר נוסף, אני כן לקחתי את נועה לשירותים בצורה יזומה בלילה. כל פעם לפני שהלכתי לישון לקחתי אותה לשירותים, הושבתי אותה והיא עשתה פיפי מתוך שינה ואז הלבשתי לה חזרה את התחתולים וזהו... היא אפילו לא התעוררה....
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.

---
    "כי אין לי צורך במכונית בשביל לכתוב שירים
    ואני לא צריך טובות שיעשו לי אחרים
    גם אין לי צורך בגג בשביל למנוע גשם
    וזאת לא אשמתי ואני לא אשם
    אני צריך רק אהבה אני צריך רק את היד
    שתלטף אותי בחושך וכשאני לבד
    רוצה להיות אחד שיש לו כמה חברים
    שלא צריך תירוץ להסתובב עם אסימונים בכיסים"
  • גם אצלי בלילות הראשונים היא הייתה מפספסת.
    הייתה הולכת לשירותים בסביבות 8 והולכת לישון.
    היו לילות שלא הייתה מתעוררת בלילה ואז בסביבות
    04.00 בבוקר הייתי רואה שהיא הרטיבה. הייתי משאירה אותה ככה.
  • כל הכבוד לשחר על הגמילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מיכל דליות באחת מתכניות הרדיו שלה המליצה לא להחליף כלי מיטה אלא לשים מגבת על הכלי מיטה הרטובים.....
    כשמחליפים כלי מיטה זה מלא עניין, לצאת מהמיטה, להדליק את האור בחדר (או אור קטן) להתחיל להתעסק בארון, להוריד, לשים נקי, להחזיר ילד למיטה, גם אם זה לוקח פחות מחמש דק' זה מלא התעסקות מסביב.

בהצלחה בהמשך
  • מזל טוב לרגל הגמילה!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אני בעד להחזיר את החיתול ללילה או מה שיותר טוב לקנות את הטיטול תחתון למרות שהוא קצת יקר 30 ש"ח זה עולה אבל שווה
  • לדעתי תחתוני גמילה זה הדבר האידיאלי ביותר
    גם אצלינו נוני הייתה בלילה עם תחתוני גמילה עד שזה כבר לא היה נוח לה ואז החליטה לא רוצה יותר ומאז ברוך השם היא כמעט יבשה ברוב הלילות
  • לא להחליף לו את המצעים מבחינתי זה לא בא בחשבון. כבר בלילה האחרון אחרי שקראתי מה שהדס כתבה ניסיתי לישם אבל אני לא יכולה. לא יכולה לחשוב על זה שאני ישנה וטוב לי והוא עם הג'יפה במיטה.....אפילו שזה ת'כלס לא מפריע לו.
    כל עניין ההחלפה לוקח לי פחות מדקה. הוא אפילו לא תמיד מתעורר......... הוא לא קורא לי הוא אפילו לא שם לב...
    כבר עוד חברה אמרה לי לשים לב מתי הוא קצת זז ואז להעיר אותו ולהציע לו לשירותים.. (מה שליטל כתבה) אבל אני לא שמה לב לדברים האלה
    תוספת מהממת למשפחה:

• בהצלחה
  • אם הוא לא קם באמצע הלילה, ולא קורא לך, אז איך את יודעת שעשה?
    אני אומרת - תני לו לישון עד הבוקר ובבוקר להחליף לו. אם הוא לא מתעורר מזה סימן שזה לא מפריע לו, זה הכל בראש שלנו....
    ובאמת, אם התחלת רק לפני שבוע - מן הצפוי שיקח לו זמן.....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • איפה קונים את תחתון הגמילה הזה עם הציורים עליו שנמחק שעושים פיפי?
  • פשוט לא לחזור אחורה...
    לא להחזיר לילד את הטיטול.
    זה מה שעשיתי עם גאיה , וכבר שלושה חודשים שהיא
    לא מרטיבה בלילה.

[]
    []
  • אוי, את מלחיצה אותי...
    אני רוצה להתחיל עוד שבועיים (עם תחלילת החופש) את הגמילה, אני קוראת ונלחצת...
  • אני לא הורדתי מיד בלילה,קודם נגמלה סופית ביום,וכל הזמן דיברנו על זה שבקרוב נוריד בלילה.
    עד שהיא פשוט ביקשה לבד.
    לא נראה לי שיש בעיה עם להעיר לשרותים,בהתחלה הייתי פשוט לוקחת אותה ומושיבה אותה על הסיר והיא הייתה עושה.
    אחר כך כבר מתוך שינה היא הייתה אומרת לי-אין לי עכשיו,והיום כבר מתעוררת בעצמה אם צריכה.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה