תינוקת שמסרבת לשתות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוקת שלי בת שנה וחצי

והיא לא מוכנה לשתות מים לא מכוס לא מבקבוק!

אני לא יודעת איך לגרום לה לשתות מים אני אפילו מנסה לתת לה מים מהכוס שלי והיא לא מוכנה!

מה עושים

אני קצת לחוצה כי נורא חם ואני פוחדת שהיא תתיבש!

המייל שלי
    [email protected]

מלאכית שלי אמא חולה עליך
5 תגובות
עמוד 1
  • היא לא שותה בכלל נוזלים ?
    אולי נתת לה נוזלים מתוקים כמו מיצים ועכשיו המים לא טעימים לה?
    אם זה המצב תתחילי לדלל לה את המיץ במים בהדרגה עד שתגיעי למצב שהיא תתרגל לטעם של המים .
    ביתי בת 2 שתתה עד עכשיו רק מים . בגלל שחם עכשיו כדי שתשתה יותר אני ממתיקה לה מעט מדי פעם עם ויטמינצ'יק אבל ממש נמנעת מלעשות את זה.
  • ניסיתי לתת לה תה קר לתינוקות מדולל מאוד היא לא מוכנה לשתות מדולל

אתמול אחרי שעשינו טיול והיא בכלל לא שתתה לפני השינה היא שתתה מים אבל
    זה מלחיץ אותי שכלכך חם והתינוקות שלי לא מוכנה לשתות
  • אל תתני לה מיד מדולל . אם היא רגילה למתוק תמשיכי לתת לה מתוק אבל תורידי בהדרגה מהמתיקות ואם היא שותה תל"מ אז גם בזה יש מים.
  • מה עם קרטיבים ? או קרחונים כאלה בשקית (פופאייס)? זה אומנם ממותק, אבל כרגע באמת צריך לדאוג לשתיה שלה ולא למתיקות (לפחות אין בהם צבע מאכל).

אגב, אם היא שותה פורמולה כלשהיא, את יכולה לתת לה עוד בקבוק עם האוכל, לא במקום אוכל, אלה בנוסף - יותר מדולל עם מים. אולי את זה היא תשתה.
  • כשהבן שלי מסרב לשתות מים שלם אני פשוט ממלא מזרק של אקמולי במים קרים פותחת לו את הפה הם חושבים שזה משחק ונותנת לו כל פעם קצת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה