צריכה המלצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לרשום את הבן שלי (בן ה 4) לחוג כלשהו. גם כדי ליצור לו תעסוקה ולעורר עניין בתחומים נוספים ויש עניין נוסף שאני רוצה לפתח אצלו מבחינה פיזית. אין לו חלילה בעיה כלשהי אבל הוא קצת מגושם וחסר קורדינציה. אשמח להמלצות ממישהי שמכירה חוג כזה שמתאים לגיל הזה.
2 תגובות
עמוד 1
  • אולי בישול

    או משהו בתחום המוסיקה
  • יש חוגים במתנ"סים שעוסקים בתנועה... אני ממליצה לך להיכנס לאתר של המתנ"סים ולבדוק באיזור מגוריך...יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------




מותר ואסור לאכול בהריון והנקה