המחזור מאחר לי כבר שלושה ימים ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר שלושה חודשים. ואני מקווה שאולי הפעם זה קורה! תחזיקו לי אצבעות. אני כל-כך רוצה להיות בהריון ולחוות אימהות שאני פשוט לא נושמת מרוב לחץ. אני לא מדברת על זה עם אף אחד מלבד בעלי כדי שלא לטפח ציפיות שווא. הלוואי, אלוהים, הלוואי.

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
6 תגובות
עמוד 1
  • זה יגיע בקרובבבבבבב אל תדאגיוזה יהיה מדהיםםםםם
  • הלוואי. כל פעם שאני נכנסת לשרותים ורואה שטרם קיבלתי, אני מחייכת ומיד מודה לאלוהים.

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
  • זרימה!
    המחזור שלך בדר"כ סדיר?
    אם כן, אז כנראה שזה באמת הריון.
    בכל מקרה אני מחזיקה לך

• המחזור שלי בד"כ סדיר. פעם אחרונה קיבלתי ב-10.06.2010. אני הולכת לקנות עכשיו ערכה לבדיקת הריון ומחר על הבוקר אעשה את הבדיקה. אעדכן אתכן בתוצאותיה. הלוואי, הלוואי והלוואי שאהיה בהיריון.

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
  • ספרי כשתתקבל תוצאה!

אם המחזור שלך סדיר זה בהחלט יכול להיות הריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה