מה המשמעות של כתם חום מהנרתיק? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהיום בבוקר התחילו לי הפרשות בצבע חום ומאוד נבהלתי שזה מבשר על בואו של המחזור. מה דעתכן? אני חדשה בזה ואין לי עם מי להתייעץ. בבקשה תענו לי מהר כדי שלא אתחרפן. האם כדאי לי לעשות בדיקת הריון? אני מפחדת שהיא תצא שלילית.

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
10 תגובות
עמוד 1
  • אצלי היה אותו דבר ובוף התברר שנקלטתי.
    בע"ה שיהיה הריון נחזיק אצבעות.
  • מאוד יכול להיות שזו הקליטה אבל לא מחייב ....
    את כבר באיחור - תעשי בדיקה ביתית

בהצלחה
  • תודה רבה רבה על התמיכה שלכן.
    איפה יש מידע על השלבים של קליטת הזרע בגוף האישה? מעניין אותי לדעת מה זה הכתם החום. מחר אני קונה בדיקת הריון. ובטח אעשה אותה ביום חמישי בשתן של הבוקר.

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
  • המון המון המון בהצלחה עם הבדיקה
    מחזיקה לך
  • גם אני חושבת שיכול להיות שנקלטת.
    בהרבה מקרים כתם חום מרמז על השתרשרות של הריון ברחם.
    אבל כמובן, עדיף לעשות בדיקה כדי לדעת בוודאות.
  • כתמים חומים יכולים לבשר גם על השתרשות של הריון (אמן

• מחזיקה לך
  • תודה רבה רבה לכולכן. כמה תמיכה. איזה כיף לי. אעשה את הבדיקה מחר על הבוקר ואספר לכן על תוצאותיה. הבטחתי לאלוהים שאם אהיה בהיריון אז אדליק נרות שבת בכל יום שישי ואתפלל בשיא הכוונה.

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
  • הלוואי וה' יחליט ללכת איתך על העסקה הזו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה