שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

יש לי שאלה לכל המנסות. ילדתי לפני שנה בן בהפרייה. כעת אני רוצה להיכנס להריון. אנחנו מנסים שנה ובנתיים כלום. אני רוצה ומקווה שההריון הפעם יהיה ספונטני. מה אתן עושות? עוקבות אחרי הביוץ או שיש עוד איזה תרופת סבתא שאפשר ליישם?

3 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב כרמי,
    כמובן שצריך לעקוב אחר מועד הביוץ. בשביל זה יש כמה שיטות אבל האמת אני זוכרת רק את חום השחר ובדיקות ביוץ המוכרות היטב..
    לגבי תרופות סבתא להריון, תכנסי לפורום טיפולי פוריות ושם למעלה תמצאי רשימה של טיפים לקליטת הריון. ממה שאני זוכרת:
    1. לקרוא את שיר השירים כל בוקר 40 יום;
    2. לאכול סלק,אגוזים (במיוחד אגוז ברזיל, אבל לא יותר מארבעה אגוזים ביום בגלל כמות הסלניום הגבוהה שבו), שיבולת שועל, טחינה ודגנים מלאים כשבועיים לפני הביוץ לעיבוי הרירית;
    3. להימנע משתיית נוזלים קרים, לשמור על חום כפות הרגליים והאגן במשך כשבועיים לפני הביוץ לחימום הרחם (לפי רפואה סינית רחם חם יקלוט הריון מהר יותר);
    4. לשתות חליטות קינמון כמה ימים לפני הביוץ;
    5. דימיון מודרך: איך הזרעים עולים במעלה החצוצרה, איך הביצית בוחרת אחד מהן ומאפשרת לו להיכנס, איך היא מתחילה להתחלק, להשתרש וכו'
    6. לפחות שבוע (עד ההשתרשות) אחר ההפריה/ביוץ (להמשיך לשמור על רחם חם;
    7. להימנע כמובן ממקלחות חמות, קפאין, ג'קוזי,מזון מן החי נא וכל דבר שיכול להזיק להריון.
    זהו זה כל מה שאני זוכרת כרגע...
    שיהיה בהצלחה ושהות קצרה כאן
  • וואו! פאפאיה! איזו תשובה טובה!
    אני מגיבה כדי להקפיץ את ההודעה כדי שכמה שיותר בנות יזכו לקרוא אותה.

• קראתי. תודה על התגובה ועל ההקפצה של התגובה. לקחתי לתשומת ליבי. בוחרת ליישם את התרגיל בדמיון מודרך. אהבתי.

באהבה ובתקווה, שבוע טוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה