קרה לכם?? רגרסיות בגמילה כבר די הרבה זמן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבת שלי גמולה מגיל שנתיים וחודשיים... והיתה תקופה יבשה אבל כבר כמה חודשים שיש כמה ימים של יובש אבל מדי פעם פספוסים. נראה כאילו מתאפקת או משהו ואז יוצא לה. וקורה די הרבה שבאמת מתאפקת ואז התחתון מעט נרטב (ואני כמובן מחליפה) אבל היא מגיעה לשירותים. מזה פחות אכפת לי, קורה אבל מה יהיה עם הפספוסים הרציניים? זה מטטטטטטטטטטררררררררררררייייףףףף ואני ממש מנסה להירגע ולהבין למה כי זה קורה אולי פעם אחת ביום כל איזה תקופה של כמה ימים והזאטוטה בדרך כלל עונה "לא יודעת, יצא לי. את לא כועסת. נכון אמא?"
    היום פשוט היה מטריף במיוחד שפיספסה קקי בתחתונים וגם פיפי איזה שעה לאחר מכן... וזה עוד לא קרה...
    יש לה אח שעכשיו מלאה לו שנה. יכול להיות שככל שהוא גדל היא יותר מקנאה וזה גורם לה לרגרסיה הזו. אני מתכוונת אולי זו הדרך שלה למשוך תשומת לב? מה עושים? מכירות / קרה לכן?
    תודה למי שקראה עד כה. שפכתי קצת...
4 תגובות
עמוד 1
  • פעם בכמה ימים לא נראה לי בעייתי, יכול להיות שהיא מרוכזת במשהו ואז היא לא שמה לב,
    לא הייתי עושה עניין מזה, מחליפה בלי להגיד כלום, וזהו, יעבור!

בהחלט יכול להיות שזה אח שלה, אבל זה לא משנה, זה לא כל יום כל היום נכון?
    אז תעזבי וזה יסתדר את תראי.
    בהצלחה!
    [/]/]
  • אצלי זה קורה המוןןןןן
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • גם לגל הייתי טיפה רגרסיה של איזה שבועיים-שלושה וזה עבר לה.
    שמתי לב שככל שהתעסקתי עם זה אז היא כאילו עשתה יותר דווקא וברגע שהרפתי (הכוונה שאם היא עשתה בתחתונים, אז לא אמרתי כלום, פשוט החלפתי וזהו) אז היא הבינה שאני לא מתרגשת מזה והפסיקה (אולי דרך למצוא צומי

• תודה :)

נראה לי שזה מה שאעשה באמת. לא אתרגש ולא אומר מילה אולי רק לא נורא פעם הבאה תעשי בשירותים. אויש שה' יעזור לי כי זה קשה קשה לא להתעצבן...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה