שאלה(ניתוח שבר) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי!
    כרגיל שנים שלא היתי פה(לצערי אין זמן).
    אז עדכון קצר ושאלה:
    דניאל בן 3 וחודשיים, ילד מקסים ומיוחד, עושה לנו צרות, לאחרונה יש חשד לאסמה, אבל בנוסף לכך הוא צריך לעבור ניתוח לתיקון שבר במפשעה(הרניה למבינות). אלונצ'וק שד קטן עושה לנו בית ספר, וגם הוא לא כ"כ במיטבו מוציא שיניים בחבילות(דלקת עיניים וחומים לא מוסברים מלווים את התהליך).בקיצור החיים לא דבש ולא פשוטים בכלל, לא קל לי....
    שאלתי היא:
    אני עובדת במערך הרפואה, ומכירה קצת רופאים, ובכל העסק הזה לדעתי המרדים הוא הרופא שצריך להשקיע בו(כמובן שגם הכירורג אמור להיות מינימום הכי טוב). יש לי כמה אפשרויות למיקום הניתוח, או מחוץ לירושלים ואז אני מגיעה למרדים הכי טוב שיש אבל זה רחוק מהבית וקצת מסובך, או לעשות את זה בירושלים עם רופאים מומלצים אחרים.האם יש מישהי שהילד שלה עבר ניתוח דומה? איך ההחלמה? מה עובר על הילד באותם ימים של לפני ואחרי..אשמח לכל תשובה..
    וכמובן אני לחוצה ומודאגת מאוד מאוד.
    תודה בנות
    אלוני:

דניאלי:
    הכל לטובה....
    אירה :)
3 תגובות
עמוד 1
  • יונתן עשה ניתוח כזה בגיל חודשיים וחצי.
    בסה"כ נראה לי פחות מסובך - עשו לו הרדמה ספינלית ובלילה אח"כ הוא נשאר בבית חולים (כי היה קטן). נראה לי שילדים בגיל הזה עושים את זה באשפוז יום.
    יונתן בכה באותו לילה, אבל אח"כ היה בסדר - היום בכלל לא רואים שניתחו אותו שם.
    עשינו את הניתוח בשניידר כי זה בית חולים מס' 1 בארץ לילדים.

לי גם עשו את הניתוח הזה בשניידר כשהייתי בת 6.
    אני לא זוכרת הרבה, אבל זה אמור להיות ניתוח פשוט...

יעל, אמא של יונתן
  • אין לי תשובות

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא אבל שיהיה בהצלחה ושירגישו טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה