סקר חדש... כנסו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט אולי בקרוב זה יקרה נרדמה כנראה בשמירה
10 תגובות
עמוד 1
  • איך הכל התחיל ומתי?
    מאחר ואנחנו חרדים, נפגשנו בשידוך, אבל בחיים שלי לא נפגשתי עם בחור שככה זרם לי איתו מההתחלה, אין לי מילים לתאר איזו חויה היתה לי מהפגישה הראשונה.
    הצעת נישואים-מי הציע, איך, איפה?
    הוא הציע, בפגישה הרביעית שלנו.
    אני חושבת שלמעשה הפגישה הזו היתה מיותרת לחלוטין, כי לשנינו היה ברור שזהו זה, ואחרי פחות משעה כבר היינו מאורסים!!!
    איך? הוא התגמגם (מאחר ויש לו הרבה הטחון עצמי, זה פעם ראשונה ואחרונה שראיתי אותו מגמגם) ואמר לי :"טוב, אני חושב שאנחנו יכולים פשוט לסגור, לא?"
    איפה? מלון פנינת דן מול חומות העיר העתיקה. מיד אחר כך הלכנו לכותל ביחד.
    משהו רומנטי שקשור לזוגיות שלכם (לא אכניס אותכם לפלונטר שלמשהו הכי רומנטי בחיים, למען שמירה על חיי הנישואים השקטים)?
    לא הכי בא לי לשתף.
    משהו מצחיק? אנחנו הרבה פעמים מדברים אחד עם השני בשפה של יהודה וזה נורא מצחיק אותנו.
    או שלפעמים אנחנו משתטים לגמרי ומתקשרים לחברים שלו או לאחים שלי או שלו ועובדים עליהם בטלפון ומתפוצצים מצחוק אחרי זה.
    אנחנו גם הרבה פעמים אומרים אחד לשני :"אני האמא/האבא פה, ולכן את/ה חייב/ת להקשיב לי"
    מה אתן הכי אוהבות בבן הזוג שלכם?
    את חוש ההומור שלו, את החריפות שלו, שמחת החיים שלו והמסירות שאין כדוגמתה בעולם!!!
    מירי, אמא לשתיים וחצי
  • הי, פאפאיה!
    איזה יופי שלרעיון אהבתי

הייתי בקורס בצבא וחברה מהקורס הכירה לי את בעלי כיום. היא אמרה שיש לה הרבה חברים בחברה', אבל לי היא הכינה מישהו מיוחד. אז לא ידעתי עד כמה היא צודקת. הכי מיוחד
    אגב, אותה חברה שידכה בין עוד זוג והם כיום נשואים עם ילד. אמרתי לה שהיא צריכה עוד שידוך אחד כזה והמקום שלה בגן עדן מובטח.
    הוא הציע לי נישואים אחרי 3 שנות חברות. זה היה די פשוט, אבל גם הכי רומנטי בעולם, מכיוון שכבר רציתי וחיכיתי להצעה. הלכנו לחגוג 3 שנות חברות בקפולסקי ובשלב הקינוחים איפשהו הוא שאל אותי את השאלה ושלף טבעת. הייתי הכי מאושרת בעולם.
    אין לי משהו ספציפי רומנטי במיוחד. אנחנו מאוד אוהבים לטייל יחד. עכשיו עם הילד, שיהיה בריא, זה קצת יותר קשה, אבל מצליחים מידי פעם לגנוב כמה שעות. הנה לפני כשבוע נסענו לירושליים-אכלנו ארוחת בוקר בממילא עם נוף לעיר העתיקה, אח"כ הלכנו לטייל בעיר העתיקה כולל ביקור בכותל המערבי עם בקשה קטנה. וזה היה הכי נפלא שאפשר
    לפעמים מרוב עייפות אחד מאיתנו מתבלבל ויוצא דיבור מצחיק ולא ברור כזה, ואז אנחנו מתפקעים מצחוק.
    אני הכי אוהבת בבן הזוג שלי איך שהוא אוהב אותי, דואג לי, מפרגן לי, עוזר לי עם הילד ובכלל בחיי היום-יום, תומך בי, איך שהוא מצחיק אותי ובכלל שזכיתי בו.

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • קודם כל גברת את בעצמך לא ענית! אז יאללה לענות
  • בהודעה האחרונה
    סיפרתי אך היהביקור אצל הפרופסור
    ואף אחת ל טרחה לעודד אפילו קצת..
    אבל לא חשו מאוחר יותא אענה על הסקר ואפתח עוד סקר...
    בגלל זה לא פתחתי עוד סקר לא שרשור שיתופים
    ואגב יש לי מה המון מה לשתף
    לא משנה...

• אולי בקרוב...!

שתפי .... בשביל זה אנחנו פה
  • אולי.. יקרה.. תפתחי הודעה חדשה ותשתפי...

• אהבתי את הסקר, במיוחד את הנושא! פאפיה יישר כוח!

אז ככה:

זה היה לפני 10 שנים, הייתי באמצע שירותי הצבאי, שירתתי בבקעת הירדן. ביום ראשון בדרך ארוכה לבסיס קיבלתי שיחת טלפון מעניינת, התברר שזה בחור צעיר עם קול נעים אשר טעה במספר, הסברתי לו בצורה מנומסת שזה טעות ניתקתי והמשכתי לישון. לאחר כעשר דקות הוא התקשר שוב והסברתי לו עוד פעם כבר בצורה פחות מנומסת שזה עוד פעם טעות וניתקתי. לאחר כעשר דקות הוא התקשר שוב והפעם אמר שהוא אהב מאוד את קולי ושאל אם אני לא אתנגד לשוחח עימו... בדר"כ כלל אני לא אוהבת רעיונות כאלה אבל הנסיעה ייתה ארוכה ומשעממת (4 שעות) דיברנו שעות כאילו שאנו מכירים שנים. ואז הגיע יום חמישי של אותו השבוע יצאתי חמשו"ש הביתה הוא הציע להיפגש... נורא התלבטתי ובסופו של דבר הסכמתי דרך אגב זה היה ביום אהבה. ואז כמו בסרטים - אהבה ממבט ראשון.

הצעת נישואים - הוא הזמין מקום במסעדת טו סי בקומה ה - 49 בעזריאלי הצמוד לחלון המשקיף לכל ת"א הלילית מלאת אורות, ולמעלה שמיים מלאים כוכבים.
    ובזמן הארוחת גורמה רומנטית הציע לי נישואין. היה מאוד מרגש.

רומנטי - אנחנו מקפידים לנסוע פעם בשנה לנופש או חו"ל ללא הילד על מנת לשמור על הזוגיות וכמובן על הרומנטיות.

אני הכי אוהבת בו את הטוב לב שלו. ואותו כמובן!

• אולי בקרוב... מתוקה שכמוך יאלה לעבודה את נרדמת

תפתחי לנו איזה שרשור מעניין הכל יהיה בסדר בעזרת השם את תראי
    כולנו כאן באותה הסירה ואנחנו מחזקות אחת את השניה
    מתי את מתחילה את הבדיקות?
  • איך הכל התחיל ומתי?
    לפני חמש שנים הכרתי את בעלי במועדון הוא ניגש אלי וביקש את המס' נתתי ומאז ועד היום אנחנו יחד נשאים שנה ו4 חודשים
    הצעת נישואים-מי הציע, איך, איפה?
    הוא הציע חיינו בארצות הברית בערך שנה ושם הוא הכין לי הפתעה מדהימה על שפת הים בשקיעה הוא קרע ברך והציע לי נישואים היה מדהים ואחר כך ישבנו במסעדה לארוחת ערב רומנטית
    משהו רומנטי שקשור לזוגיות שלכם (לא אכניס אותכם לפלונטר שלמשהו הכי רומנטי בחיים, למען שמירה על חיי הנישואים השקטים)?
    היינו בכמה ארצות בארה"ב היו שם המון רגעים רומנטיים שקשה לפרט זו היתה שנה מדהימה..
    משהו מצחיק?
    לא עולה לי כרגע...
    מה אתן הכי אוהבות בבן הזוג שלכם?
    אותו ורק אותו

סקר מתוק מאוד רק שאי אפשר לרשום הכל הכל הכל על דף קטנטן
  • אולי בקרוב, אני מצטערת מאוד מתוקה אם פגעתי בך, באמת שלא התכוונתי בכלל בכלל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה