פירות מבושלים מאבדים מערכם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאוד מעניין אותי אם כשמבשלים דוגמה אגס תפוח בננה הם מאדבים את ערכם התזונתי ,יש דרך כן לשמר זאת לרכז ויטמינים בבישול?

    שאלה נובעת מכך שאני כמובן מעדיפה לתת לתינוקת פירות טריים טחונים אך חשבתי שאם עדיף כמו ירקות מבושלים ששומרים על ערך התזונה גם אחרי בישול האם כך גם פירות?כשאני יוצאת לטיול לבשל פירות עם סוגי דגנים שונים לטחון ואז זה עדין שומר על הויטמינים לא כמו בטרי שטוחנים ואם לא אוכלים מייד זה מאבד מהערך התזונתי.
    מאוד מעניין אותי לדעת.
    *********************

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה