בהלה קלה שעברתי.... העיקר שהכל בסדר. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כמה שעות במקלחת ניקיתי את עצמי, והעברתי אצבע עם זרם מים כדי לשטוף את הפתח של הנרתיק. ראיתי קצת דם ונלחצתי ממש כי לא ידעתי כמה דם היה מלכתחילה לפני שהעברתי זרם מים - אולי היה הרבה ושטפתי בלי לראות??
    אז התקשרתי למוקד אחיות של כללית והאחות אמרה לי שאני יכולה ללכת למיון נשים, ושזה גם לא אמור לעלות כסף.
    אז הלכתי, חיכיתי, וכשהגיע הרופא סוף סוף הוא בדק אותי ומצא שהכל כנראה בסדר גמור. אפילו ראה שק חלמון וקוטב עוברי. לגבי דופק הוא לא היה בטוח אם הוא ראה, אז הוא אמר לי לעשות אולטראסונד נוסף ביום ראשון.
    הסיבה שגם נלחצתי כל כך היא שהיו לי לחצים מוזרים בבטן היום, שונים מבדרך כלל. חשבתי שאולי זה גזים או מלחץ מהמבחן שהיה לי היום. וכשראיתי את הדימום חששתי שיש קשר בין הלחץ בבטן לדימום.....
    העיקר שהכל תקין בינתיים, ברוך ה'.....

8 תגובות
עמוד 1
  • דימום שכזה בד"כ לא אומר דבר, גיסתי עברה פעמיים דימומים שהיא בטוחה היתה שהפילה וכלוםםםם ברוך השם היא בשבוע 22

החשוב הוא שביום ראשון תלכי תעשי שוב בדיקה לראות דופק ועד אז תשמרי על עצמך........ בלי סקס
  • היי!
    אז ככה: גם לי היה בשבוע 7 ,טיפות דם אדומים נבהלתי רצתי לרופא, הוא עשה לי US והעובר היה בסדר
  • תגידו, אני עדיין לא יודעת איזה סוג דם אני. אני אמורה לעשות בדיקת דם רק ביום שני. זה בסדר, או שזו בעיה לחכות עד אז?

• ניקול יש לך אמא לשאול? הן בד"כ יודעות.... אם יש לך מינוס אז את צריכה לקחת אנטי D ישר בהתחלה..... עד כמה שידוע לי
  • אמא שלי לא יודעת עדיין. רצינו לחכות עד שיראו דופק באולטראונד.
    האחות בקופת חולים אמרה שזה בסדר לבדוק סוג דם בשבוע שביעי, ושהרבה נשים רק מגלות שהן בהריון בשלב הזה.

• גם אם סוג הדם שלך שלילי אין לך מה לדאוג בשלב הזה של ההריון ואת הזריקה את יכולה לקבל גם שבוע הבא במידה והרופא יחליט
    בהצלחה
  • תודה, חמודה!
    הרגעת אותי. אני לא יודעת למה אני מגיבה בכזאת חרדה על כל פיפס קטן......

• מאמי יהיה בסדר
    אני זוכרת שבהריון עם ילדה שלי גם היו לי דימומים קלים בהתחלה (בשבוע 5-6)
    אני מאוד מבינה אותך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה