היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי שאלה לגבי ביוץ שעד היום לא הבנתי מתי אני יכולה להכנס להיריון... אם אתמול הרגשתי שזה יום הביוץ שלי ולא קיימתי יחסי מין אז אין סיכוי שאני אכנס להיריון החודש? אם קיימתי היום זה בסדר? אני פשוט לא מבינה אם זה נכון שרק' יום בחודש אפשר להיקלט להיריון, אני אשמח לקבל תשובות...
4 תגובות
עמוד 1
את יכולה להכנס להריון מיחסים שקוימו מ- 3 ימים בערך לפני הביוץ ועד יום אחריו, כי תאי זרע יכולים לשרוד בגוף שלך עד 3-4 ימים, והבייצית מחזיקה מעמד כ-24 שעות לפני שכבר אי אפשר להפרות אותה. בהצלחה לכם!
היי חבל לבזבז זמן על ההרגשה של ביוץ שיש בדיקות שאפשר לעשות בקלות ובזול. זה נוראי שיש רק יום אחד שבו אפשר להכנס להריון, ובגלל זה רצוי לדעת בדיוק מתי הביוץ. תקני ערכה, תקראי טוב טוב את ההוראות - יש כאלה שבודקות את ההורמון ואז יודעים יום לפני הביוץ כך שאפשר להתארגן... בהצלחה
אני מסכימה עם אמנדה, כדאי לקנות ערכה לבדיקת ביוץ. פשוט וזול. כתבתי כבר בפורום, אבל אזכיר שוב: יש אתר בשם "פוריות" ואתרים נוספים דומים שדרכם אפשר לקנות הכי בזול. תנסי.
תודה על העזרה בנות, אם החודש הזה אני לא אקלט אני אלך לקנות את זה. אני מקווה שבאמת אני יודעת מה זה להרגיש ביוץ