לנו אולי רוב הדברים מובנים מאליהם אבל............ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הבן של בת דודה שלי חגג 3 אביבים אצל רובנו זה דבר כמעט מובן מאיליו אבל להם ולילד פלא הזה שום דבר לא מובן מאיליו החלטתי אחרי לבטים קצת לשתף אתכן
    בסביבות גיל 4 חודשים הילד בשמו אז אור היום אור חיים החל להראות נסיגה בהתפתחות, הסתבר שלילד יש המון בעיות חלקן הזדקנות מהירה היום בן 3 במראו כמו בן 60
9 תגובות
עמוד 1
  • אוי אלוהים... מדובר על פרוגריה?... איזו אכזריות...
    מבחינה שכלית הוא בסדר? (אם זו פרוגריה, אז מבחינה שכלית הם בסדר, ומתאימים לגילם...) תחגגו לו הכי יפה שאפשר... שיזכור את השמחה הזו...
    תהיו חזקים מאמי, זה קשה...
    מזל טוב ענקי לילדון...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • תודה שרוני
    נראה לי בקושי מדבר אם בכלל ההזנה אצלו זה לא רגיל כמונו הוא מחובר המון לצינורות ומחצית מהזמן אף למכונות הנשמה וגם יש בעיה עם הלב. בעיקרון שבת דודה שלי היתה בהריון עשו מי שפיר שלא יצא תקין כל כך הציעו לה להוריד כי בדרך כלל הבדיקה של המי שפיר הכי אמיתית וע"פ רוב הכי מדוייקת היא סירבה ועכשיו יש להם ילד חולה מאוד שסובל רוב הזמן יש לה עוד 3 ילדים גדולים יותר שבהתחלה היה להם קשה והרגישו מקופחים היום הם מטורפים על הילד הזה ולא מוכנים לעזוב אותו. הרבה פעמים תקופות ארוכות הם לא רואים את אמא שלהם כי עם הילד בבתי חולים חלק המזמן טיפול נמרץ
    נכון לעכשיו לדברי הרופאים הזמן שאול . אבל אנחנו במשפחה מנסים להאמין אחרת אבא שלי כל שבת מברך אותו בבית כנסת ומתפלל שיהיה פתאום נס והילד יבריא
  • שום דבר לא צריך לביות מובן מאליו לדעתי
    שיהיה לו המון מזל טוב והמון בריאות וכולי תקווה שרק לא יסבול

• תמוש איך בן דודה שלי היום בצ'אט ובעיקבות השיחה איתו כתבתי כאן
    זה לא מובן מאילו שאור חיים הגיע לגיל 3 היום הולדת אתמול היתה להם מרגשת מאוד הרופאים בעבר אני חוזרת לא נתנו לו סיכוי רב והנה עם כל הסבל הגיע לגיל הזה
    אני לא יכולה לשכוח לפני שנה דודה שלי (מצד אבא והסבתא של הילד) נפטרה מסרטן הריאות. שזה קרה התקשרו לאמא שלי ישר להודיע לה היא כמעט צעקה כי לא הסבירו לה ברור בהתחלה וחשבה שמדובר לא עלינו בילדון המסכן זאת אומרת הכל יכול להיות שבריר השניה בכל דבר כזה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ודרך אגב לתגובתך שרוני עוד אור חיים גם לא הולך בכלל לא מדבר וכמובן לא אכול בכוחות עצמו אלא מצינורות שמחוברים לו לבטן וכמובן לא יכול להגמל מטיטולים ז"א אומרת שגם מבחינת התפתחות אינו תואם לבני גילו

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה