חדשה בפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    זה ממש נחמד שיש פורום כזה גיליתי אותו לא מזמן והוא כבר ממש עזר לי. סתם רציתי לשתף אתכן על מה שעבר עליי בחודש האחרון. קיבלתי את המחזור האחרון שלי בתחילת יוני ואז הוא איחר לי בערך בשבוע. הייתי די בטוחה שאני בהיריון, על אף שהבדיקה הביתית יצאה שלילית. ראיתי פה, הרבה בנות שאמרו שצריך לעשות בדיקת דם כי היא ודאית יותר.. בכל מקרה, אחרי 7 ימי איחור עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית גם היא. הרופא הפנה אותי לאולטרא-סאונד וגילו שיש לי ציסטה בשחלה השמאלית, ובגלל זה לא קיבלתי מחזור. אתן יכולות לתאר לעצמכן, כמה התאכזבתי...
    בכל מקרה היום קיבלתי, אחרי 10 ימי איחור ושבוע הבא יש לי אולטרא-סאונד חוזר. האם זה קרה למישהי? זה פוגע בסיכויים להיכנס להיריון?
17 תגובות
עמוד 1
  • ממש מעצבן..... לא חוויתי כזה דבר... אך מאמינה שיהיה בסדר
  • כשמחליטים לעשות
  • קודם כל ברוכה הבאה!!!
    כן, זה תמיד מאכזב כאשר כל-כך רוצים להיכנס להריון, אבל טוב שיש לנו כאן האחת את השניה.
    לגבי הציסטות, עד כמה שאני יודעת יש לזה טיפול די פשוט של כדורים ועוקפים את הבעיה, אם יש לך כזו בעיה.
    אז שיהיה המון בהצלחה

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • תודה על התמיכה, זה ממש עוזר. יש לי אולטרה-סאונד חוזר השבוע, מבטיחה לעדכן...
  • אני לא יודעת לגבי עניין הציסטות
    אני מחזיקה לך שתיקלטי מהר
  • טוב, אז עשיתי אולטרה סאונד היום, הציסטה נעלמה, אבל יש הרבה זקיקים... בתקווה החודש יהיו בשורות טובות. טיפים מיוחדים לקליטה מהירה?
    שבוע טוב לכולן
  • יאלה צאו לעבודה עם הזקיקים

לגבי טיפים....פשוט לחשב מתי הביוץ ולעשות סקס לפני ואחרי למען הסר ספק - אם הביוץ מקדים או מאחר

בהצלחה
  • יואווווו יאנה,
    את לא תאמיני - זה בדיוק קרה לי חודש שעבר!!!
    המחזור איחר לי בשבוע וחצי וכמובן שעשיתי בדיקת הריון ביתית כל יום (שכמובן יצאה שלילית!)
    הלכתי לרופאת נשים שעשתה לי במקום אולטאסאונד, כל כך ציפיתי לראות שם משהו במסך הקטן (לא שאני יודעת איך זה אמור להיראות...) אבל, אז היא אמרה לי שיש לי צ'ייסטה ובגלל זה לא קיבלתי מחזור!
    ארורה הצ'יסטה הזאת!!!
    ועוד יותר מזה - היא אומרת לי שזה כנראה נגרם מלחץ (ברור שאני בלחץ -אני מנסה להיכנס להריון!)
    בכל מקרה, היא נתנה לי כדורים לזירוז המחזור - וחזרנו לנק' ההתחלה.
    אני כל כך מזדהה איתך ומבינה לליבך,
    אבלל הנה, עבר לו עוד חודש ואולי הפעם....
    תהיי סבלנית והכי חשוב תהיי רגועה - בסוף זה יבוא
    שיהיה בהצלחה
    ומחזיקה לך
  • טוב, לפחות אני לא לבד בעסק... תודה על השיתוף. רגע, אז בסוף קיבלת מחזור? הכל הסתדר? אוף, למה צריך את כל הציסטות האלה?!
    מאחלת לכולן ימים ללא ציסטות וקליטה מהירה
  • כן, בסוף קיבלתי מחזור (ועד איזה מחזור... סיוט..) כתוצאה מהכדורים שקיבלתי, וזהו, זה שטף איתו גם את הצ'יסטה... נידע אם הכל בסדר בסוף החודש, אם המחזור שוב יאחר לי - אני צריכה לפנות אל הרופאה שוב על מנת לבדוק אם זאת לא תופעה שחוזרת על עצמה........
    אז, יאל'ה - שיהיה לנו בהצלחה בפעם הבאה....
  • בנות אני מחזיקה לכולנו אצבעות...
    לפעמים דוקא כשהכי רוצים אז צצים כל מיני דברים כאלה שמעכבים...
    העיקר כשיצליח לנו נדע להעריך יותר

בשורות טובות לכולנו!!!
  • בהצלחה בנות שיהיה לכן בפעם הבאה
  • היי בנות,
    סתם רציתי לשתף אתכן שהחודש ממש עבדנו קשה וניסינו להיכנס להיריון. אני אמורה לקבל ביומיים הקרובים ואני כל הזמן מתפללת שלא אקבל. אבל מיום שישי יש לי כאבים בבטן תחתונה קצת מזכירים כאבי מחזור. בהתחלה נורא נלחצתי כי חשבתי שאולי שוב יש לי ציסטה. הייתי אצל רופא נשים היום ובבדיקה ידנית אין ציסטה.
    העניין הוא שעדיין יש לי כאבים, אני מתה לעשות בדיקת היריון, אבל פוחדת להתאכזב כמו בפעם הקודמת.בדרך כלל יש לי כאבי מחזור רק ביום שאני מקבלת ועכשיו זה התחיל בערך 5 ימים לפני. יש בכל זאת סיכוי להיריון? הבטן שלי גם קצת קשה מהרגיל.
    אוף אוף, אוף, למה זה לא יכול להיות יותר פשוט???
  • יש סיכוי תמיד!
    תעשי בדיקת דם
  • היי יאנה!
    מחזיקה לך גם הרבה
  • בהחלט יש סיכוי
    הרבה פעמים סימנים הראשונים של הריון דומים מאוד לסימנים של לפני המחזור.
    אבל תחכי עם הבדיקה, תעשי אותה אחרי כמה ימים של איחור
  • הי יאנה1
    יש סיכוי להכול!!!!!!!!!
    תעשי בדיקת דם וככה כל החששות יגמרו.
    במקרה הרע ציסטה או בעיה קטנה אחרת, שתוך שנייה יכולה להיפתר.
    במקרה הטוב זה "מזל טוב!!!"
    בכל מקרה תסתכלי אם כאבי הבטן מתגברים.
    ותחשבי רק חיובי!

מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה