ילדתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    טוב אז ילדתי בשעה טובה ביום שלישי 13/7/10 לפנות בוקר בשעה 2.25 את הגברת הקטנה במשקל 2410 שבוע 37 ו 6 ימים אני השתחררתי ביום חמישי הביתה והגברת עוד בבית חולים מאושפזת כי היא לא שומרת על חום גוף משקל 2270 וירידה בדופק מה אני יגיד לכם אני בבית חולים עכשיו מחכה להאכיל אותה ובנתיים יושבת עם המחשב נייד ומספרת לכם מה אני עוברת את הנסיעות כל כמה שעות לבית החולים והביתה להיות גם עם הילדים בבית שמחכים שאני יגיע אין לי כוח מזל שהלידה היתה טובה יחסית.
    ביום שני הלכתי לרופא והוא אמר שאין שינוי פתיחה של 2 ס"מ וצוואר מחוק באותו מצב חזרתי הביתה היו צירים קצת לא רציני בערב בסביבות שבע אני רואה בשירותים הפרשה עם דם נסעתי לבית החולים ושם נאמר לי שאני עם פתיחה של 2.5 ס"מ ו 90% מחוק ושאני עולה לחדר לידה בשעה 22:30 מחברים אותי למוניטור בשעה 23.30 באים לפקוע לי את המים ומשם מתחילה פתיחה של 3 ס"מ ואחרי איזה חצי שעה פתיחה של 3.5 ס"מ אני בוכה ומתחננת לפדורל מגיע מרדים בא להשים לי הפדורל מקבל פלאפון והולך כי יש יולדת יותר דחוף ממני ואני כולי בכאבים צועקת ומתחננת איך שהוא הולך אני צועקת למיילדת הילדה יוצאת אני מרגישה שהראש יוצא היא בודקת אותי ואומרת לי תלחצי חזק את בפתיחה של 8.5 ס"מ את יולדת אני צורחת ללב השמים כי אין לי כלום שום משכך כאבים ואחרי 3 4 לחיצות הילדה יצאה סך הכל לידה 4 שעות בלי תפרים בלי כלום אני מרגישה נהדר ברוך ה' אבל קשה לי שהילדה בבית החולים ואני בבית והנסיעות והילדים שבבית ולא מקבלים ממש את אמא שהם צריכים זה יצא ארוך.
    תודה למי שקראה את פה.
    רחל

27 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב!!!

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • אז קודם כל מזל טוב!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • המון מזל טוב!!
    איזה כיף, העיקר שעבר בקלות יחסית והעיקר שתהיה בריאה.
    בקשר לגדולים הייתי מפנה משם אנרגיות ומהר- בשביל זה יש אבא וסבתות, אם שבועים תתפני לעצמך ולדברים אחרים יותר בוערים כרגע כמו הקטנה שום דבר לא יקרה...
    המון אושר, תהני ממנה
  • בהחלט מצב לא קל

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מזל טוב
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• איזה תאריך מהממם!!!!!!!!!!!!!!
  • מזל טוב

• מזל טוב
    []]

• בשעה טובה ובמזל טוב.
    ושחרור מהיר לנסיכה הקטנה
  • וואווו איזה לידה מהירה
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • המון מזל טוב
    תרגישו טוב
    ותשתחררו במהרה...
  • מזל טוב, תהי חזקה והתאוששות מהירה לשתיכן
  • תודה לאל
  • מזל טוב

בע"ה שהקטנה תחזור הביתה בריאה במהרה
  • מזל טוב מאמי, ואני מקווה שתשתחררו מהר מבית חולים

[[[
  • מזל טוב להולדת הנסיכה
  • בשעה טובה!!!
    תחזיקי מעמד, הימים האלה קשים אבל עוד מעט היא איתכם בבית!!

מיטל
  • טוב בנות תודה רבה על הברכות.
    ועדכון אחרי שהיא כבר בת חמישה ימים היום יום ראשון שוחררנו הביתה בשעה טובה אחרי בדיקות שנאמר לי שהכל תקין אני מאושרת עד הגג ורוצה עכשיו קצת לנוח אחרי ימים בלי שינה הרבה קפה ונסיעות כל היום
    רחל

• מזל טוב
  • וואוווו איזה סיפור לידה ... כל הכבוד לך
  • המון המון מזל טוב להולדת הנסיכה
    הרבה בריאות ואושר

• איזה יופי, מזל טוב
    גדלי אותה בנחת ותחזרו מהר הבייתה
    שליו לפני התספורת
    אחרי
    אופק בן 4 חודשים

• מזל טוב להולדת הנסיכה, שתגדלו אותה בקלות ועם המון המון בריאות
    ומאחלת לכם להשתחרר מהר הבייתה
  • מזל טוב ושהילדה תשתחרר מהר והכל יהיה בסדר!
  • המון מזל טוב

• מזל טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה