חזרנו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היינו שבוע באילת... נהננו מכל שניה ודקה!!
    אני לא זוכרת מתי נהניתי כל כך מנופש באילת....
    מצאתי דיל זיל הזול למלון כולל טיסות הלו"ש.... היו כמה פאשלות די מוזרות במלון אבל סה"כ היה מעולה והשירות היה מצויין!
    חזרנו ביום חמישי (יום ההולדת של נטע) למרכז ורק ביום שישי אחה"צ הגענו הביתה....... היה מעייף אבל בהחלט ממצה ומהנה!

מי שנוסעת בקרוב עם ילדים - לא לוותר על ביקור במצפה התת ימי!!!!! חידשו שם תצוגות והוסיפו דברים שלא היו בעבר!!! כולל אקווריום מדוזות... תמנון קטן... תצוגת חיות אמזונס מיוחדת לזמן מוגבל... ועוד!
    רק לידע כללי... כניסה לפארק לילדים עד גיל 3 ללא תשלום... עד גיל 12 במחיר מוזל...
    כניסה לאושנריום עד גיל 2 חינם... עד גיל 3 בעלות של 10 ש"ח... אח"כ מחיר מלא...
21 תגובות
עמוד 1
  • שמחה שנהנתן

• איזה כיף שנהנתן....
    []]

• ברוכים השבים
    ומזל טוב לנטע המקסימה, בריאות והרבה אושר
  • איזה כייף לכם!!

אז הספקת להכניס אותה בלי כסף דקה לפני שהפכה בת 3
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • טוב לשמוע שנהנתם
  • איזה יופי לשמוע שנהנתן!!!
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• ברוכים השבים
    שמחה לשמוע שנהניתם
    באיזה מלון הייתם?

לגבי המצפה התת ימי שנה שעברה לא חשבנו מראש על הפרטים הקטנים ולא התארגנו על כרטיסים מראש
    השנה אנחנו מזמינים הכל מראש דרך העבודה של בעלול והכל בזול הרבה יותר!!!

באהבה, סיון
  • שמחה לשמוע שנהנתים ,
    והמון מזל טוב לנטע

• ברוכות השבות, שמחה שנהניתן
  • יופי שמחה לשמוע שנהנת!!!!!!!!!!
    המון מזל טוב לנטע!!!!!!!!!!!!!!!

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • תודה בנות

gb מרץ - צריך לדעת איפה ומתי לקנות כרטיסים...
    כמו שאמרתי על נטע לא שילמתי (למעט 10 ש"ח לאושנריום)
    ולי רכשתי כרטיס דרך הסתדרות המורים.... 58 ש"ח וזה כולל כניסה לאושנריום
    (מחיר כרטיס רגיל בקופה מגיע ל-80 ש"ח וזה בלי אושנריום ובלי כלום!)

מיכל וסיוון - היינו ב"רויאל טוליפ" מלון סבבה, כל השירותים סבבה אבל לדעתי הוא ממש ממש לא רמה של 5 כוכבים.... 4 אולי... אבל לא 5 בשום אופן! בטח לא עם הפאשלות שהיו להם כל השבוע....
  • תראי אנחנו סגרנו בהולידיי אין פטיו, זה 3 כוכבים ולא מעניי ןאותי מעבר לזה
    העיקר שתהיה לי מיטה לישון

• תענוג
    מה עם קצת תמונות?

• סיוון אני בדיוק כמוך... שתיהיה מיטה נוחה לישון...

הבעיה שהמיטה בחדר שלנו היתה מיטה מחולקת..... המזרונים כל הזמן טיילו להנאתם והסדינים לא עמדו במסע ויצא שכל בוקר מצאנו את עצמנו על מיטה חצי ערומה.....

וזו רק פאשלה אחת מתוך הרבה אחרות.....
  • נשמה הרויאל טוליפ מופיע 4* באתר של כל המלונות בארץ
  • כאן הוא מופיע 5 כוכבים...
    http://www.hotels.co.il/hotelsmain/hotels/hotel-groupsale.cfm?HotelID=350&GroupSaleID=14621

ותכלס? מצידי שגם יהיו למלון 10 כוכבים! את הפאשלות שהיו להם אסור שיקרה גם במלון של כוכב 1!
  • איזה מוזר
  • אין לי מושג למי להאמין... אני יצרתי קשר ישירות עם מרכז ההזמנות של פתאל ואחרי ההצעה שהם נתנו לי מצאתי את אותה הצעה ב-40 ש"ח יותר כולל טיסות בחברת תעופה....

ההבדל היחיד היה שבהצעה הראשונה היה מדובר על חדר עם מרפסת ונוף לבריכה....
    בהצעה השניה חדר בלי מרפסת ונוף "אחורי"...

בסופו של דבר - היה עדיף ככה! בבריכה היה רועש! ויכולנו לתצפת כל יום כל היום על הירדנים!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה