בוקר-טוב....מבולבלת ומאוכזבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור איחר לי בארבעה ימים ,וכמו שכתבתי בהוד' הפורום הקודמות ,עשיתי בדיקה ביתית שהראתה לי קו חזק וקו חלש מאוד מאוד(אבל כפי שרובנו מסכימות קו זה קו!) לצערי יום שישי קבלתי ללא כל סמנים מקדימים וללא תופעות כאלו או אחרות,ואני עדיין במחזור ,לכן גם אין לי ספק שזה מחזור ולא סתם דימום ,אז איך אתן מסבירות את התופעה הזו,אני קצת מבולבלת ,ואיך עכשיו לספור את ימי הביוץ לפי 32 יום (+הארבעה ימים שאיחר לי )או כרגיל לפי 28 יום ??
14 תגובות
עמוד 1
  • הי מיטל,
    לפי דעתי ולמיטב הבנתי, אם הבדיקה זיהתה נוכחותו של הורמון ההריון (שמתחיל לזרום בדם אחרי ההשתרשות ולא אחרי ההפריה), ז"א שהביצית הופרתה ואף השתרשה בדופן הרחם. אלא אם כן את לוקחת או לקחת תרופות שמבוססות על Beta HCG , ולא נראה לי שזה המצב כי אלה תרופות הורמונליות ואמרת שאתם מנסים טבעי, לא?
    יכול להיות שההריון לא החזיק מעמד ונפל (עם כל הצער שבדבר ואני זוכרת את ההיסטוריה שלך
  • אוייייי פפאייה (מוזר לקרא לך כך..)זה כ"כ מאכזב,אני לא רוצה להפוך לאובססיבית בעניין ההריון ,אבל אני מרגישה שאני הופכת לאחת כזו..זה כ"כ מאכזב ,השאלה שלי היא במידה שיש דימום ,האם הוא בא ברמה/כמות של מחזור ?!או דימום מן כתם כזה ?

• אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה שזה מאכז, ולא סתם מאכזב
    מילא לתהות לגבי קיומו או אי קיומו של הריון ולקבל תשובה שלילית,
    אבל לעשות בדיקה ולראות קו (וקו זה קו) ולהתאכזב זה כואב פי 2.

מסכימה עם papaya
    יכול להיות שהריון לא החזיק מעמד
    ויכול להיות שאת בכל זאת בהריון
    גם אני שמעתי על נשים שמקבלות מחזור בהריון
    תעשי בדיקת דם (הכי בטוח), או שתעשי בדיקה ביתית פעם נוספת
    בהצלחה מאמי
  • לגבי האובסיסיביות שלך
    אני חושבת שכולנו נהיות אובסיסיביות ברגע שבוקע אצלינו רצון וכמיהה לילד
    וזה לא משנה האם זה ילד ראשון, שני או שלישי
    אנחנו מנסים עכשיו לעשות ילד שני, ומה אני אגיד לך? גם אני מזהה אצלי אובסיסיביות לגבי הריון, ואין משהו שאני מצליחה לעשות בעניין
  • זה יכול להיות גם כתם וגם ממש דימום. הנה בספר שהנחה אותי בהריון הראשון כתוב במפורש: "אצל נשים רבות מופיע דמם קל סביב תאריך הוסת (שלא מגיעה) דמם זה נובע מהשתרשות ההריון ברחם ולא מחשש להפלה. הוא טיפתי בכמותו, אינו מלווה בכאב ולרוב נעלם תוך יום יומיים.
    יחד עם זאת, לא תמיד מנבאת כמות הדם את העתיד להתרחש בהמשך. סביר אמנם להניח שאישה עם שטף דם רציני אכן תפיל, אך לעיתים, דווקא האשה שנתגלה אצלה כתם דמי קל תפיל - ואשה עם דמם המזכיר וסת בכמותו לא תפיל בסופו של דבר."
    לכן חמודה, בשביל לדעת מה מצבך את צריכה לגשת לרופא ולבקש ממנו הפניה לבדיקות הדם הכמותיות. אני יודעת שזה נורא נורא מאכזב, אבל אין מה לעשות. חלק מהזוגות מצליחים צ'יק צ'ק, לחלק אחר זה לוקח זמן. אין מה לקנא באלה שכן הצליחו מהר, כי לכל אחד צרות משלו והצלחות משלו. תתמקדי במה שיש לך ולא במה שאין...
    מאחלת לך בהצלחה, מחזקת אותך ומקווה לטוב
  • אני חושבת לאור הכמות של ה"דימום" שזה אכן מחזור ושאולי כן הייתי בהריון והוא לא החזיק,הלוואי שאני בדרך הנכונה ובע"ה בפעם הבאה ....
  • אם עכשיו זה מחזור
    אז בע"ה בפעם הבאה

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • אז איך אני מחשבת את הביוץ לפי ה-28 יום או לפי 32 יום??
  • שוב למיטב הבנתי הלא מקצועית, ובהנחה שאת לא בהריון (למרות שלדעתי כדאי לבדוק את זה) צריך לספור את אורך המחזור הרגיל, כלומר 28 יום מיום שישי. הסיבה לפיה לא צריך לכלול את ארבעת הימים של האיחור היא שאורך המחזור שלך לא השתנה בפועל בגלל הריון שלא השתרש כמו שצריך. ובכל מקרה תשמשי בבדיקות ביוץ, הן מאוד זמינות, מדוייקות ויחסית לא יקרות (באתר פוריות או בדומים לו, כפי שציינה ניקול)
    אבל אני חושבת, מיטל, שבייחוד לאור העובדה שעברת לאחרונה כמה הפלות טבעיות, כדאי לגשת להיבדק ולהתייעץ עם רופא.
  • פפאיה ,אני מעדיפה עדיין לא להכנס ולא לחשוב על הנושא הזה שאולי ישנה בעיה ,זה בסה"כ המחזור הראשון לאחר הגרידה,ואני גם לא יודעת גם בוודאות אם הייתי בהריון הפעם וזה נפל לי ,פסיכולוגית אני לא רוצה לחשוב (עדיין) על הכיוון הזה שמא גם אם אין שום בעיה אז זה ישפיע עליי איכשהו..יו נו וואט איי מין....

מיטל
  • הריון כימי...

• גם אני כמעט בטוחה שזה מה שהיה לי ....הסמנים מראים ומתארים את המקרה אחד לאחד....
  • אני לגמרי מבינה למה את מתכוונת. סורי שאני מכניסה לך רעיונות לראש
  • זה לא מצחיק ,פשוט כשפניתי אלייך כפאפאיה זה היה לי מוזר ......זה חמווווווד!!!!
    נראה שזה באמת היה הריון כימי..

איך את מרגישה הבוקר??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה