בשעה טובה ילדתי!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...

ב-1 ליולי הגעתי לביקורת שיגרתית של מעקב הריון עודף בקופת חולים היתה לי פתיחה של 2 מחיקה 70% וצירים כל 7-8 דקות, הרופא שלח אותי לבית החולים.
    הגעתי לבית החלוים הצירים ממש התגברו וכאבו מאוד, שלחו אותי לעשות הערכת משקל ויצא לפי הערכה שהעובר שוקל 4 קילו... אני הייתי קצת המומה מהמשקל
    כי הרופא שלי בקופ"ח כל הזמן אמר לי שהתינוק בערך 3300 ובנוסף יש לי ריבוי מי שפיר. החליטו לאשפז אותי כדי לעשות המסת סוכר של 100 כי היה חשד לסוכרת ובנוסף המליצו לי על ניתוח, סירבתי בכל תוקף כי טענתי שזאת רק הערכה ויש סיכויים טובים שהם טועים.. בקיצור לבסוף התברר שאין לי סוכרת והוחלט על לידה רגילה אבל בסיכון מכיוון שהעובר גדול. הייתי באישפוז ארבעה ימים ובגלל שלא התפתחה הלידה באופן טבעי הוחלט לילד אותי בזירוז פיטוצין דרך הוריד.. נכנסתי ללידה 4 ביולי באחת עשרה בלילה וילדתי רק 5 ליולי בארבע וחצי אחר הצהריים.. הלידה היתה קשה מאוד 17 שעות והפתיחה התקדמה לאט מאוד אבל בסוף הצלחתי ללדת רגיל עם אפידורל עם תפר אחד קטן...
    הוא נולד במשקל 3928 והוא מדהים!!!!
    אנחנו כבר שבוע אחרי הברית ושמו בישראל: אדיר.
    ליאן מקבלת אותו יפה מאוד וחונקת אותו מרוב אהבה...
    ]
    ]

]
19 תגובות
עמוד 1
  • המון מזל טוב
    שם מהמם !!!! גם לאחיין שלי קוראים כך...
  • המון המון מזל טוב ובהחלט שם מקסים
  • מזל טוב
  • וואווווו איזה סיפור
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • נשמע שהיה לך מאוד קשה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • איזה כיף את אחרי שיהיה בשעה טובה
  • מזל טוב
  • מזל טוב ענקיייייייייייייי

• המון המון מזל טוב להולדת הנסיך
    הרבה בריאות ואושר
  • בלי עין רעה ... כמעט 4 ק"ג
    סחטיין עלייך
  • סחתיין על המשקל המכובד
  • המון מזל טוב להולדת אדיר
    שתגדלו אותו בנחת ובכייף
    ושמחה לשמוע שבסופו של דבר הלכת אחרי התחושה האימהית שלך
  • מזל טוב!
  • מזל טוב
    אני ילדתי 4קילו בלידה רגילה, לא הציעו לי קיסרי כי למזלי טעו בהערכת משקל למטה- אמרו 3.300.
    באיזה בי"ח זה היה?

]
  • המון מזל טוב
  • תודה רבה בנות,
    אכן היתה חוויה לא קלה אבל התוצאה מדהימה ושווה את הכל!!!!!

]
    ]

]
  • המון המון מזל טוב

• מזל טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה