רוצה לשתף.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם אתן מרשות לי..
21 תגובות
עמוד 1
  • אמן אמן
    אוי התמימות של הילדים זה מעציב ומרגש כל פעם מחדש

• אויש אני מכירה את השיר הזה......שיר מרגש ומקסים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • עמיתו'ש - ממש ריגשת אותי..
    או יותר נכון - שילה ריגש אותי !
    איזו תמימות של ילד - דבר כ"כ מקסים בעיניי.

ואמן אמן שהק ישמע את תפולתיו של שילה ויחזיר את גלעד הביתה בריא ושלם במהרה
  • איזה מתוקי, מרגש לשמוע. הלואי והשם ישמע לפחות את תפילתם של ילדי ישראל
  • אמן!
    אני לא הייתי עושה את זה... יש עדיין דברים שצריך לחסוך לילדים שלנו בייחוד שהם לא באמת מבינים מה זה שבי.. הם מאוד רגישים ולוקחים אישית לעולמם הפרטי כל דבר... אבל החלטה שלך ואני מכבדת אותה..
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • היי אורית.
    אני מניחה שגם עכשיו הוא עדיין לא יודע מה זה שבי, אלא רק שגלעד נמצא רחוק.
    אבל אחרי שהבנתי שכן מסבירים להם בגן על רשעים, למשל בפסח- על המצרים,
    בל"ג בעומר הוא ידע טוב מאוד על הרומאים..
    בקיצור- יש לו מושג של רשעים בראש.
    אז לא נראה לי שחידשתי לו שיש אנשים רעים בעולם, והוא יודע להתמודד עם העובדה הזו בצורה טובה.
    הוא לא מסתובב כל היום עם מחשבה בראש שהרשעים באים לקחת אותו, בד"כ הוא לא נמצא בפחד..
    =) עמית
  • עשית לי צמרמורת... אני עם דמעות בעיניים...
    איזה מתוק שילה
  • כן, אבל כשמספרים להם על משהו שהיה בהיסטוריה בעבר הרחוק, הם אולי יכולים להתמודד עם זה, אבל לספר להם שיש בחור שנמצא רחוק ואי אפשר להביא אותו.... לא יודעת, הם עדיין צריכים את הביטחון הזה שלכולם יש אבא ואמא שהולכים לישון איתם בלילה וקמים איתם בבוקר.. לדעת שיש אחד שלא מסוגל לראות את אמא ואבא שלו, לדעתי זה לגזול את הביטחון והתמימות הילדית שלהם... הם הרי יחשפו לזוועות העולם הזה במוקדם או במאוחר... אני חושבת שכדאי לתת להם עוד קצת זמן עד שיגבשו לעצמם את הזהות שלהם ואת הביטחון שלהם... הרי אנחנו כמבוגרים לא מסוגלים לקלוט, להבין ולהכיל את הדבר הנורא הזה, אז ילד קטן? לא יודעת, אני עדיין לא הייתי עושה את זה....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • זה ממש עצוב... (נועם שליט עכשיו ברדיו, מספר שאף אחד מהשרים לא התייחס אליהם הבוקר בכניסה לישיבת הממשלה)

אני חושבת ששילה מבין את זה בעיניים של ילד, לא נראה לי שהוא יכול באמת לקלוט מה זה אומר ולכן לא נראה לי שהוא יכול להיפגע מזה

אצלנו באוטו יש סרט צהוב, ובייבי יודעת שזה "של גלעד", שהוא נמצא "רחוק רחוק" ושהוא "עוד לא חזר".

• כמה שהוא צודק. כמה נכון ונבון רק רק שזה לא כ"כ פשוט, הגדולים האלה מסבכים את הכל....

בהחלט מרגש מאוד.

אורית - שילה כמו ילדים רבים חי בכאן ובעכשיו, זה חלק ממה שקורה בארצו, בביתו, זה לא רע להיות מודע, זה לא רע לדעת, בעיקר אם הוא מתעניין....

• איזה מלאך מתוק!! ממש מרגש

• מדהימה הרגישות של הילדים

• מקסים
  • כל כך מרגש!
    מי יתן וגלעד יצא לחופשי בריא ושלם, במהרה!
    אמן
  • ריגשת אותי עכשיו עד דמעות..
    אמן שתפילותיהן של תינוקות בן רבן יפתחו שערי שמיים
  • ממש ריגשת אותי עם הסיפור הזה, אני כולי צמרמורת

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ממש ריגשת אותי
  • מאוד מרגש מה שכתבת

• ממש גרמת לי לדמוע ,איזה ילד מתוק!!! והשיר כל כך חזק!!!
    הלוואי ויחזור במהרה !

מאיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה