אחסון בגדי ילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נגמר לנו המקום בבויידם!!
    אני שומרת בגדים.. בעלי חושב שזה מיותר ואני חייבת להרפות.
    יש לנו בבודים שקיות של:
    0-3 חודשים, בנים ובנות..
    3-6 חודשים בנים ובנות..
    וכן הלאהה...
    אני חושבת שיש לזה ערך יקר מאוד שכשבעז"ה יוולד לנו תינוק חדש יהיו לנו כבר בגדים במידות שונות ולעונות שונות..
    בעלי חושב שאני משוגעת..
15 תגובות
עמוד 1

• היי פיתוש
  • הכי טוב זה לאחסן בשקיות ואקום
    כאלה שאחרי שסיימת לארוז את שואבת עם שואב אבק וזה נהיה בעובי של ס"מ בערך.זה חוסך המון מקום
    וגם אני מאחסנת את כל הבגדים שלה. חבל על הכסף, זה בהחלט ישמש אותי לבאות בהנחה שזו תהיה בת

• בגדים שיובל כבר לא לובשת אני מעבירה.
    לא שומרת לילד הבא... בע"ה אם יהיה - נקנה חדש

השקיות ואקום זה פיתרון מעולה. חוסך מלא מלא מלא מלא מקום.
    מצאתי בסופרסל דיל 2 שקיות ב-25 ש"ח שזה מחיר הוגן לדעתי.
    בעבר קניתי בקניון ערים בדוכנים של יום שישי 5 ב-100.
    כל מה שצריך זה שואב אבק רגיל ופתאום שמיכת פוך הופכת לפלטה

• אני גם שומרת
  • אני מסרתי הכל חוץ ממה שאני יכולה להשתמש שנה הבאה

• גם אני שומרת הכל בשקיות וואקום, הכי נוח
  • אני גם שומרת את הדברים של הקטנים. אני שומרת בבית שלא יתקלקלו, אבל גם לי אין כבר מקום...
    תגידו - בשקיות ואקום - אפשר לאחסן גם במחסן חיצוני ??( של כתר מפלסטיק כזה )
  • אני עשיתי סלקצייה בין כל הבגדים
  • גם אני שומרת את כל הבגדים והצעצועים שכבר לא בשימוש!
    לחמתי יש עליית גג, שהככככככל נכנס בה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יש לנו חדר פנוי חדר שכרגע הוא חדר מחשב אז הכול בקופסאות כי יש לי עוד בן אז ככה אני לא תורמת ברגע שאני ילד ולא יצטרך אני יתרום עם יבוא עוד אחד למרות שאני לא רוצה מקסימום אני יקנה
  • אני בסוף כל עונה עושה סינון - מה שלא שמיש אני תורמת.
    מה ששמיש שומרת בשקיות ואקום / בשקיות זבל רגילות.
    כתוב על כל שקית עונה וגודל.
    והבגדים עוברים בין האחיינים שלי לפי הצורך..
    זה חוסך לנו מלא מלא כסף
    הקיץ בנתיים כמעט ולא קניתי בגדים לא ליותם ולא לניצן
  • אהבתי את עניין השקיות וואקום..ראיתי בחוברת של עסקה טובה ..2 ב19 ש"ח..אני אקנה רגע ואיך פותחים אותם אח"כ גם עם שואב אבק?הבעיה היא השואב אין לי..טוב אקח מחמתי כשאצטרך..
  • אני סיימתי עם תינוקות לבנתיים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • זה בדיוק כעת מעסיק אותי..הסידור והאירגון...
    כשהייתי בהיריון שמרתי מלא בגדים שקיבלתי וכעת יש לי יותר מושג מה לשמור ומה לא...אז כמובן שהמיון יותר יעיל..
    אגב- מוסכים אוהבים לקבל בגדים-קרועים,עם כתמים וכו'...כי הם עושים בהם שימוש או מתקני-הבגדים הצהובים: מיחזור-טקסטיל..(עושים מהבגדים: סמרטוטים וכו').
    הבגדים במצב-מעולה,אך לא-לטעמי,לא-נוחים: עוברים בין-החברות ומה שלא-מתאים לאף-אחת עובר בסוף לצדקה..

ראיתי אצל חברה שקיות מ"ניקול"- שקופות, עם זיפר שאפשר לרשום עם טוש לדיסקים, אני עדיין מחפשת אותן...אולי בשופרסל או מגה אמצא...
    יש למישהי מושג?????
    הקטע,שאפשר לשים האחד על השני,יש מס'-גדלים ואז דווקא יש ערך לשקיות-הקטנות: לתתי-קטיגוריות (כובעים: בנים, בנות וכו'..).

בגדול אני בעד החלפות-ציוד,נתינה ושמירה לעצמי לעתיד בע"ה..(צריך להיות אופטימיים).
  • גם אני בעד שקיות הואקום הבעיה היא שכשהן חדשות זה מעולה אח"כ כבר אי אפשר לסגור אותם. למי ששאלה אפשר לשים בחוץ במחסן של כתר ברור זה עמיד בפני עובש, רטיבות, אבק הכל בעצם. ואפשר לקנות בכל סופר גדול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה