CMV, מי מבינה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, מישהי יכולה לתרגם לי את הבדיקה?

שם הבדיקה : CMV IgM(Add.-VIDAS) , תוצאה: CMV IgM NEG , תוצאה לעומת טווח הנורמה : CMV IgM NEG

שם הבדיקה : CMV IgG , תוצאה: Positive>2.5 IU/ml, תוצאה לעומת טווח הנורמה : Positive>2.5
    שם הבדיקה : CMV IgM , תוצאה: borderline , תוצאה לעומת טווח הנורמה : borderline
    שם הבדיקה : CMV AVIDITY , תוצאה : 0.68 Borderline Index, תוצאה לעומת טווח הנורמה : 0.68 Borderline
    מה לכל הרוחות אני אמורה להבין מזה?

7 תגובות
עמוד 1
  • IGG מצביע על הידבקות ישנה במחלה ותוצאה טובה היא חיובית.

IGM מצביע על הידבקות עכשווית ותוצאה טובה היא שלילית

האווידיטי מצביע על גיל נוגדנים מעל 35 אחוז זה הידבקות של מעל שלושה חודשים אחורה.

בקיצור-מצבך טוב, פעם היית חולה בCMV כרגע את לא חולה בזה, הנוגדנים בגופך ישנים כך שגם אם תחלי עכשיו זה בסדר, אז להירגע ומהר!
    [/]/]
  • תודה
  • באמת שאני לא מבינה...
    תשאלי את הרופא מה יצא גבולי,
    זה אמור להיות 68% וזה אומר נוגדנים ישנים...
    לא יודעת ממי..
    [/]/]
  • זה אומר שתרגיעי ומהר הכל בסדר
  • טוב, נרגעתי
  • מה שזוהר אמרה

• רק רציתי להגיד שבכללית כתוב שהדבקה ישנה היא מעל 80%...
    אבל אני נדבקתי לפני מעל לשנה (יודעת בדיוק מתי נדבקתי) וה AVIDITY שלי הוא בערך 79%

יעל, אמא של יונתן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה