אני יודעת שזה מוגזם, אבל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לפרוק.

אני יודעת שזה לא לעניין מצידי להיות עצובה אחרי חודשיים של ניסיון, אבל ככה אני מרגישה...
    העניין הוא שמאז שהפסקתי ליטול גלולות המחזור שלי ממש לא סדיר. כל מחזור מאחר בשלושה ימים ויותר (מה שמאריך מפעם לפעם את תקופת המחזור וכבר הגיע ל-40 יום) ואני בכלל לא מצליחה לעקוב אחרי הביוץ - מה שמקטין משמעותית את הסיכוי להתעבר, לצד האיחור המעצבן שבכל פעם גורם לי לחשוב שאולי בכל זאת זה קרה...
    זה די מתסכל וגם קצת מלחיץ, ובטוח שהמצב הנפשי שלי לא עוזר לי להתעבר.. בגלל זה הרגשתי שאני צריכה לשתף ושמחה שיש את המקום הזה "לשפוך בו את הלב" (אני לא כל כך רוצה לשתף את בן זוגי בכל זה, כי מספיק שאני לחוצה, למה להלחיץ גם אותו? ואולי בלי סיבה).
    אין שורה תחתונה להודעה הזו. רק "אוף" אחד גדול והוצאת אוויר ענקית. מקווה שיהיו לי בשורות טובות בזמן הקרוב. אמן ואמן.

זהו. שבוע טוב לכולנו.
6 תגובות
עמוד 1
  • את חייבת לחשוב חיובי ולהרפות את הגוף ממחשבות שליליות ,הכל יהיה בסדר,
    בעזרת השם, יהיו בשורות טובות אין לי ספק..

בהצלחה
  • יכול לקחת לגוף שלושה חודשים להתאזן הורמונלית אחרי לקיחת גלולות.
    חודשיים זה פרק זמן מאוד קטן כדי לחשוש שיש בעיה...

אני בטוחה שהכל בסדר, תני את הזמן, הכל יהיה בסדר.
  • תספרי 14 יום, מיום המחזור ותשכבי עם בעלך יום כן יום לא - באחד מהימים האלה חייב להיות יום הביוץ.

זה יגיע ב"ה בהצלחה
  • מתוקה, אין שום סיבה שבעולם שאחרי חודשיים של ניסיון תכניסי את עצמך (או חלילה את בעלך) לסרט שאתם לא מצליחים להרות!!! להיות ממוקד מטרה זה טוב, אבל לא בזה, תאמיני לניסיון שלנו (אפשר לומר ניסיון של שנים
  • תודה לכן על העידוד רציונאלית, אני יודעת שאני צריכה להיות רגועה ושמוקדם מדיי להילחץ. אמוציונאלית זה כבר סיפור אחר
    בכל מקרה, אין ספק שאני מרגישה הרבה יותר טוב אחרי ששיתפתי.
    יום טוב לכולן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה