אוףףף , בנות זה רק אני או... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאצל כולם יש המון זוגות שמתגרשים?
    בעקבות השרשור של ליאת הייתי חייבת לעלות את זה.

יש כמה זוגות מדהימים שאני מכירה שנים שמבחינתי היו הדוגמא הטובה
    ביותר לזוגיות, ואני רואה שלאחרונה כולם מתפרקים, אחרי שקנו בית, הולידו ביחד ילדים מצאו עבודות טובות וכל מה שאי פעם רצו כזוג.
    זה פשוט דבר שאני כמעט על בסיס יומיומי על עוד זוג שמפרק את החבילה

אני לא יודעת מה קורה, למה זה קורה?

8 תגובות
עמוד 1
  • לא רק את חושבת ככה
    אנרגיות חיוביות
    ויהי מה
    אלישבע

• גם אני חשבתי על זה הרבה.....

גם אצלנו בעבודה היו כמה שהתגרשו לאחרונה. כל אחד וסיבותיו שלו.

העיקר - להיות מאושר
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • זה פשוט מדהים ,בדיוק השבוע חשבתי על זה 3 זוגות מדהימים שאני מכירה
    שבחיים לא חשבתי שיפרדו מתגרשים...

• נכון
  • לא כל מה שנראה מושלם כלפי חוץ הוא אכן כך.

אנשים מאד מתאמצים להראות זוגיות ומשפחה מושלמת (וזה ברור, זה רצון טבעי של כל אחד מאיתנו).

לפעמים כשאני רבה עם בעלי אני חושבת שעדיף ככה, שהכל יוצא החוצה מאשר שיהיו כל מיני דברים אפלים מתחת לפני השטח...

• כי כנראה שיש כביסה מלוכלכת שלא משתפים ואז פתאום כשזוג מודיע "אנחנו מתגרשים" כולם בהלם, אבל אחרי ששומעים את הסיפור זה נראה אחרת.

אני יכולה לשתף אתכן שגם לי זה עבר בראש לא פעם, כמה שיש לי בעל מקסים ואוהב יש דברים שמשתנים בזוגיות ואחנו כבר 10 שנים ביחד ויש כאן חברות טובות שלי בפורום שלא אחת שאלו אותי "אז למה את איתו" - אני אומרת שצריך 2 לטנגו וזה הכי קל לפרק - יותר קשה זה לעבוד על זה שזה ימשיך להצליח - זה לא הולך לי בקלות ויש דברים שהיום אני לא מתפשרת ואני עובדת קשה על עצמי לשים אותי במקום הראשון כי אז כולם יהיו מאושרים והכל יהיה טוב.

אז הנה גם אני שיתפתי בתיבת פנדורה קטנה משלי

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• גם אני חשבתי על זה היום

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה