עדיין לא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

עדיין לא קבלתי, לדעתי גם לא אקבל.....
    יש לי בחילות נוראיות אבל אני מפחדת לעשות בדיקה כי יש לי הרגשה שזה לא תקין.....אני יודעת שאסור לדבר ככה אבל עשיתי 2 בדיקות ושתיהן יצאו שליליות יש לי הרגשה שמשהו לא......

כבר הייתי בעבר בסרט הזה

אני פשוט מפחדת
6 תגובות
עמוד 1

• אבל מאמי, את לא יכולה לדעת, אולי כן?....
    אולי תעשי בדיקת דם?
  • הכי טוב בדיקת דם!
    זה יסיר כל ספק ולא תהי בלחץ
  • בכמה ימים מאחר לך?.
  • תודה בנות....אבל אני כשלב כזה של מעדיפה לא לדעת.....אולי יודעת איך להסביר את זה....... גם לא מתאים לי.

מיטל, אם לספור לפי מחזור קודם אז איחור של יומיים, אם להייחס להרגשה שלי - איחור הביוץ ביומיים אז אין איחור ( היום אמורה לקבל ) לפי התחושה שלי ....אני לא אקבל....

אבל הכל יכול להיות....
  • אני ממש מקווה שאת טועה!!! לפעמים הפחד (במיוחד כשיש נסיון עבר לא מוצלח כ"כ) משתלט בלי שום סיבה... האינטואיציה צודקת ברב המקרים, אבל לכי תדעי אם זו האינטואיציה שלך או הפחד חסר הבסיס הזה
  • טוב אז עשיתי עוד בדיקה ביתית והיא שלילית כמובן ......
    אני מאוד מקווה שאקבל מחזור עד מחר פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
    בכל מקרה אני קובעת תור לרופא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה