היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא האמנתי שגם לי זה יקרה.... לא פיללתי ותמיד קטלתי..... והנה קרה הבלתי ייאמן.....
היינו בשבת בשוק בטירה ומעין ראתה סנדלי...כסף והחליטה שחייה לא יהיו חיים בלעדיהם היא לא בכתה ולא זרקה את עצמה ולא צעקה ולא דרשה רק לחשה שהיא רוצה סנדלי כסף.... שם לא היה במידה שלה.... הלכנו היום לקניון והפלא ופלא נמצאו שם הסנדלים אותם רצתה יותר מכל.....
קנינו לה סנדלי כסף. לא סנדלים עדינות אלא נעלי סירה כסופות ומנצנצות. תסמכו עליה שזה מה שכל בנות הגן רוצות ורק לה יהיו כאלה ביום שישי
24 תגובות
עמוד 1
שכחת להוסיף את האיייקון הזה
לגמרי איתך, גם לי לא בא טבעי הדברים האלו ..והייתי עושה בדיוק כמוך, כל הכבוד לך, זה כבוד לילד
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
הייתי בטוחה מינימום הילדה נפלה מהשיש במטבח כי לרגע לא שמת לב תוספת מהממת למשפחה:
גם אני אמרתי לעצמי שאני נגד המותגים ורצונות שלו ....... בטח לילד יש גם אבא שחושב שמותגים זה דבר הכי חשוב בחיים של ילד . בגיל 4 ( עוד שבוע ) ילד בודק תיקטים ומברר איפו נקנה ואכות הבגד מול כל הסובבים . השיא הגיע שהוא דיבר עם אחותי (דודה שלו בארה"ב ) כדי לברר האם חברה מסויימת מספיק טובה .זה כולל גם תחתונים שבמקרה שמתי לו היום ... קיבלתי הסבר שתחתונים פשוטים (משוק ) הבולבול נופל לו מהצד והוא החליף ל"טובים " לו . http://www.holdthatpic.com/
חחח אלינה הרגת אותי מצחוק, גדול בני הזה!!!!
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
חחחחחחחחחחחחחחחחחח כן כן מאמי....תמיד ידעתי שהיום הזה יגיע גם אלייך!!! נהנהנהנהנהנה
כבר עניתי על הסקר של טולטול אז זה מסביר הכל *********************
אני ממש לא אנטי מותגים, ואין לי בעיה נגיד לקנות לאלעאי (קניתי לו בשבוע שעבר): נעליים וחליפה של בקוגן, הוא כל כך מתלהב ואני לא מבינה למה לא לספק לו את ההתלהבות הזו! במקביל, יש לו עשרות חליפות של סוניק, בוב ספוג, סנופי, ספורטקס, ספיידרמן, סופרמן, באטמן ועוד כל כך הרבה דמויות שהוא אוהבת.
אני לא רואה בזה שום פסול כל עוד הוא לא ננעל! אני מלבישה לו גם דברים אחרים במקביל.