מי עברה דירה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי עברה דירה כשהילדים היו בחופש?
    ומי עברה בכלל דירה?
    צריכה טיפים, רעיונות, או סתם לשמוע חוויות של אחרות שארזו בית...כי בחיים לא עשיתי את זה...

תודה

12 תגובות
עמוד 1
  • טוב, אחרי המים (והנס קפה והעוגה, והטוסט בהמתנה..) שלי אני יכולה לענות לך ברוגע
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • מאמי בשנה עברתי פעמיים דירה, ועים תינוק בן כמה חודשים וגם שהוא היה בן שנה וחצי. זה לא פשוט אבל אים תיהיה לך עזרה באריזה אז זה יהיה בסדר גמור לאט לאט, כל יום כמה ארגזים יהיה בסדר
  • לא עברתי עם ילדים,
    אבל לדעתי עדיף לדאוג שמישהו יחזיק אותם בזמן שאת אורזת ובימים של המעבר,
    אחרת זה באמת יהיה סיוט

מיטל
  • אני עברתי מפ"ת לכרמיאל כששניהם לא היו עוד בגן...סיוט

• לגבי הילדים תעשי את זה כשהם ישנים.....
    לא אשכח איך אני הייתי אורזת והיא הייתה מוציאה.... בשבילהם זה דיסנילנד! אקשן, פתאום הכל יוצא מהארונות.. ותזהרים מהדברים השבירים....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • תודה

• יש מובילים שנותנים ארגזים ומסקינגטייפ חינם וגם שקיותת גדולות וחזקות לבגדים. את הסמרטוטים תשמרי ותכניסי לארגז עם כלים שבירים - תרשמי שביר בכל הכיוונים!.
    לא להעמיס יותר מידי בארגזים כדי שתוכלי להזיז אותם "(בעיקר ארגזי ספרים).

אם יש לך כסף מיותר יש מובילים שיארזו לך את הבית כמה שעות לפני ההובלה ואז זה חוסך לך בלגן.

אני ארזתי כשהילדים במעון או כשישנו.

תשאירי לך קומקום חשמלי, כוסות, סכו"ם ודברים בסיסיים לימים הראשונים (תארזי תיק לילדים, מצעים לימים הראשונים)

לקחנו באוטו את הטלויזיה, מסך מחשב, - כשאחותי עברה דירה התברר שחסרה לה הטלויזיה וארגז אחד!

תבדקי שיש ביטוח, תרשמי מספר ארגזים שיש לך, תוודאי איפה כל הברגים של הארונות שהם מפרקים...ושהם מרכיבים חזרה בחדר הנכון...

אנחנו לקחנו את הילדים לראות את הדירה לפני והכנו אותם שיהיה להם חדר חדש וכו'

בהצלחה
    אם יש עוד משהו אני אוסיף בהמשך אבל נראה לי שמיציתי
  • טוב, אז שכחתי משהו...תמונות, מראות, שעונים, לארוז בפצפצים וגם לבדוק כמה יש ושהכל מגיע (לנו נעלמו כמה תמונות וחלק נרטבו והתקלקלו)
  • שיהיה בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אנחנו עברנו שהייתי בהריון עם ניצן:
    חברת ההובלה הביאה לי ארגזים בערך שבועיים לפני,
    ארזתי הכל לבד
  • בתור אחת שעברה מיליון פעם דירה בחיים שלה אני יכולה להגיד לך דבר אחד בטוח, מפעם לפעם זה משתנה, לפעמים היה יותר קל לפעמים היה יותר קשה אבל מה שלא יהיה בסוף זה נגמר.
    המלצה שלי - אל תקחי לעצמך חודש לארוז לאט לאט.
    קחי לעצמך יומיים שלושה קשים מאוד, אפילו קחי חופש, ותשתלטי על הבית - זה מה שאני עשיתי!!!
    אני קבעתי עם המובילים ביום חמישי אחה"צ, לקחתי חופש מיום שלישי ופשוט בלי לעצור לרגע ארזנו וארזנו וארזנו וארזנו

• תודה לכולכן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה