היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למרות שאני כבר בשבוע 17 אני עדיין סובלת מבחילות נוראיות וגם מטעם לא טוב בפה. בתחילה חשבתי שזה בגלל שאני לא אוכלת, כי היה לי טעם לא טוב בעיקר כשהייתי רעבה, אבל אחר כך שמתי לב שזה לא קשור, למשל עכשיו אני מפוצצת באוכל ועדיין יש לי בחילה וטעם מגעיל נורא בפה. חוץ מזה, מתחילת ההריון הזה יש לי נדודי שינה נוראיים ולכן אני מסתובת כל היום שפוכה מעייפות, הגעתי למצב שאם אני ישנה שעתיים ברצף אז זה מצב טוב. לא סבלתי מדברים כאלה בהריונות הקודמים (כשספרתי לחברה שלי אז היא אמרה לי שכנראה יש לי עכשיו בת כי ככה זה, הרבה פעמים כשההריון מאוד שונה זה אומר מין אחר) בקיצור, מי שסבלה מדברים כאלה ויכולה לעזור לי, אני אודה לה מאוד!!! מירי, אמא לשתיים וחצי
5 תגובות
עמוד 1
בנוגע לטעם הרע בפה, אני לא יכולה לעזור לך, אף פעם לא ניתקלתי בזה וזה מאוד מוזר לי. אולי כדי שתתיעצי עם הרופאה שלך בנוגע לזה.
בקשר לבחילות - טאמס מציצת קוביות קרח קרטיב לימון טוסטעים על הבוקר לי עזר גם לאכול ארוחות מסודרות בוקר צהרים וערב חלב מלפפונים וזה מה שעולה לי כרגע...
בהצלחה ותרגישי טוב.
--- אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
אני רואה שכבר ענו לך.....
לגבי הטעם הרע - זה יכול להיות מכל מיני סיבות
אני הייתחי מוצצת הרבה חתיכת לימון, זה היה עוזר לי המון
גם לי היה טעם נוראי בהריון והבחילות נמשכו לי עד היום האחרון- סוכריות למציצה וקרטיבים היו מרגיעים לי את זה.
מוכר מאוד. היה לי את זה המון זמן. אין לי בשורות גדולות בשבילך. קרטיבים היו נותנים הקלה רגעית (היה לי סטוקים של "שלוקים" כאלה במקפיא) ומלפפונים, גזר, פלפל ירוק היו דברים שהסתדרתי איתם. מה שכן- זה בטוח עובר!
מיכל
תה קמומיל אמור לעזור לבחילות. בקשר לטעם הרע- תלעסי רוב היום מסטיק מנטה עדין
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!