סקר..תנוחות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וזה ממש לא מה שאתן חושבות:-)
    יש לי שאלה..באזו תנוחה ילדתן?האם היא היתה טובה לכם?האם רציתם לנסות משהו אחר ולא"זרמו"אתכם בענין?אני שואלת..ואח"חכ אספר למה:-)
37 תגובות
עמוד 1
  • על הגב תאמתי לא עניין אותי משהו אחר רק רציתי שהוא יצא לא ניראה לי עם הפידורל אפשר תנוחות
  • חחחחחחחחח מאיפה את יודעת מה אנחנו חושבות??

אני ילדתי את שתיהן בחיצי ישיבה, זה עזר לי ללחיצות
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • על הגב עם ידיים קשורות וחתך בבטן. שתיהן קיסרי

• על הגב עם קצת תמיכה של כרית (קצת ישיבה)
    תאמת ככה חשבתי שיולדים אז לא חשבתי על שום תנוחה אחרת
  • עם הפידורל לר כלכך אפשר לזוז אז בשכיבה כאשר אני עושה כפיפות בטן מאומצות

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • חחחח....
    עם כותרת כזאת רק דבר אחד עלה לראש...

[[[
  • הייתי מפוצצת באפידורל, והלידה נמשכה ונמשכה
    בשארית כוחותי התהפכתי לכריעה. זה כאב פי 100 ותוך חצי דקה חזרתי לשכיבה, וכך ילדתי.

מיכל

• בלידה הראשונה המיילדת כל הזמן הציעה לי תנוחות שונות (בלי אפידורל) לשלבי הצירים, שהמוזרה מכולן היתה לשכב על ארבע שממש לא התחברתי לתנוחה הזאת ומהר חזרתי לשכיבה על הגב, אבל היתה לי אחלה מיילדת, מקסימה, אם הייתי רוצה היא היתה הופכת אותי לכל הכיוונים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • 2 הלידות על הגב, עם אפידורל כשאני תופסת את הרגליים לכיוון החזה.
    ביקשתי שיעסו אותי כמה שיותר ע"מ שלא אחתך...
  • באמת מאיפה את יודעת מה אנחנו חושבות?...
    ואת בטח מכירה את המשפט: " הפוסל - במומו הוא פוסל", נכון?...

רק בלידה השלישית שלי גיליתי עד כמה עמידה מקלה על צירים.
    בשכיבה זה פשוט היה נורא. לא הצלחתי לשכב בשקט בשביל המוניטור, לא בשביל הבדיקה, ולא בשביל לנשום בצורה שפויה. כשקמתי ועמדתי (נשענת עם הידיים קדימה על המעקה של מיטת הלידה) הרגשתי הקלת מה. לא ילדתי בעמידה אלא בשכיבה בסופו של דבר, אבל אני חושבת שזה רעיון לא רע בכלל לנסות...

שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T
  • על הגב.בקושי הרגשתי את הרגליים

[/center]

• דווקא אני ישר חשבתי שזה מה שתשאלי
  • אני ילדתי בשינה
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• בלידה הראשונה המיילדת ממש לא זרמה איתי,
    הזמינה לי מרדים בלי לשאול אם אני רוצה..
    ושמו לי אפידורל (אני הייתי די מבוהלת מכל העניין.. פעם ראשונה והכל, אמרתי- סבבה)
    אז בשכיבה..
    בלידה השניה- אמרתי לעצמי- הפעם אני מחליטה איך ללדת, אם או בלי אפידורל, ובאיזו תנוחה..
    אבל הגעתי לבי"ח עם פתיחה מלאה והתחלת לידה, פשוט נשכבתי על המיטה בחדר לידה והתחלתי לדחוף.. כי לא יכולתי להתאפק יותר!
    תוך 10 דק' מהרגע שאמרתי שלום לבחורה בקבלה, הודיה היתה בחוץ..

בתקווה שבלידה הבאה- אני אחליט איך ללדת.. רוצה בישיבה/ כריעה.
  • אז ככה- כל הצירים בין הכדור פיזיו למקלחת, ישבתי על האסלה וכיוונתי על הגב מים רותחים- מאד מאד הקל.
    בלחיצות התחלתי בעמידה, עברתי לכריעה שמאד מאד קידמה את הלידה, ובסוף בשכיבה על הגב- חצי על הצד
    בקיצור- עברתי את כל הספר
    אבל שתי לידות טבעיות, בלי חתך, בלי אפידורל- כבוד

מה זה חשוב? העיקר שהם יוצאים בסוף
  • בלידה הראשונה הייתי עם אפידורל, אבל המיילדת עזרה לי לעבור לכל מיני תנוחות, בסוף ילדתי בשכיבה על הגב.
    הלידה השניה היתה כפי שתיארה עינבר- קיסרי

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בלידה הראשונה ילדתי בשכיבה על הגב עם ואקום כי לא יכולתי לזוז ובטח לא ללחוץ בגלל האפידורל
    בלידה השנייה ילדתי בחצי ישיבה
  • בראשונה על הגב - ליותם היה מחובר מכשיר שמודד דופק לראש (כן כן בתוך הבטן)כי היתה לו בעית דופק
    בשניה ילדתי טיבעי (חה חה לא מבחירה..) וביקשתי מהמיילדת לעמוד /לכרוע / לשנות תנוחה והיא לא הסכימה
  • וואיייייי עמית! איזה כייף לך! הלוואי עליי
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • בראשונה על הגב כי לא הציעו לי אחרת. האמת שהמיילדת היתה לא כ"כ מנוסה ולא קלטה שאני ממש יולדת- הביאה עוד מיילדת ותיקה ואז כבר ראתה את הראש ואני את הכוכבים....

בשניה השכיבו אותי על צד שמאל כי רום הוריד דופק ונתנו לי מסכת חמצן. מסתבר שהוא היה עם חבל טבור סביב הצוואר. אז הלידה היתה על הצד מה שמאוד עזר לכאבים- יותר קל מהגב.
  • ילדתי את שניהם בשכיבה (בתנוחה הרגילה עם הרגליים למעלה)
    בלידה השניה התהלכתי בכל המח' בזמן הצירים וקיבלתי אפידורל 10 דק' לפני הלידה .יש לציין שההליכה עוזרת בזמן הצירים .
  • אני יילדתי רגיל על הגב עם אפידורל.

לא היה אכפת לי מתנוחות, רציתי שזה יגמר מהר.
  • בראשונה קיסרי
    השניה הגעתי עם לידה ורקע של קיסרי אז אין אפשרות לטייל אם כי זה גם כימעט בילתי אפשרי די טיפסתי עם הרגליים באויר והייתי די לא מאופסת בסוג של מטושטשת טיבעי מכאב הזוי ,זה היה על המיטת לידה בין על הצד לבין שכיבה וזה היה די מהר מהבית עד ללידה שעה ו20 ללא אפידורל

• בשלב הלחיצות על הגב חצי ישיבה ובזמן הלידה ממש על צד שמאל
  • לידה ראשונה הגעתי עם ירידת מים, לא נתנו לי לרדת מהמיטה, לידה על הגב

לידה שניה הגעתי בלי כלום, נתנו לי טבליה לזירוז ונתנו לי להסתובב, כך שהתחלת הצירים היתה קלה, אחר כך בחדר לידה, מרגע שפקעו המים, שוב לא נתנו לי להסתובב

לידה שלישית, גם עם זירוז, הסתובבתי המון עד שהתחילה פתיחה משמעותית העבירו לחדר לידה, שם המיילדת הביאה לי כדור פיזיו, ואת כל שלב הצירים העברתי בין המקלחת לכדור פיזיו, לכריעה על 4 על הרצפה
    את הלחיצות התחלתי בכריעה על 4 על המיטה, אחר כך החלטתי לנסות על הגב, והיה לי יותר נוח

• בלידה הראשונה על הגב,חצי ישיבה חצי שכיבה,
    בשניה,עמדתי על הברכיים כשאני מחזיקה בגב המיטה ותוך כמה דק' היא הייתה בחוץ.
    ההבדל בין שכיבה לעמידה הוא בלתי נתפס...בראשונה שכבתי בלי אפידורל ובלי לזוז עד פתיחה 7 כי לא הרשו לי לרדת(מוניטור...),עד שצרחתי את נשמתי שיתנו לי אפידורל...
    בשניה הרוב עבר בעמידה,במקלחת או על הכדור וזה היה מדהים,עם כל ציר לא הפסקתי להתפעל מזה איך הציר פשוט חולף דרכי...כמובן שהצלחתי ללדת בלי אפידורל.
    בכל אופן שתי הלידות היו קצרות,ראשונה שלוש שעות בערך והשניה...מהקבלה עד הלידה פחות משעה,בערך רבע שעה בחדר לידה עצמו...
    בשתי הלידות המילדת הציעה לי לשכב על הצד ולהרים את הרגל למעלה אבל זה ממש לא היה לי נוח.

• בשכיבה על הגב, במקרה שלי בשתי הלידות האפידורל עבד כזרז ללידה 10 דק' אחרי קבלת הזריקה מפתיחה של 1.5 לפתיחה של 10 2 לחיצות ובחוץ

• חצי שכיבה בסבבה ..3 פעמים..
    לא מחפשת אטרקציות ללידה...
    לא רואה את עצמי יושבת ויולדת, לא רואה את עצמי שוחה ויולדת ...
    אני בעד הנוחיות ...לשכב על הגב ויאללה

• בדיוק אתמול דיברתי עם חברה שלי בעבודה על הלידה.
    אנחנו, בנות בגרפיקה, אוהבות לספר על הלידות, על הילדים, בקיצור: הנושאים האהובים עלינו

[[[
  • על הגב. לא הציעו לי משהו אחר. ולא ראיתי צורך או נוחות במשהו אחר.
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי eli1808

בדיוק אתמול דיברתי עם חברה שלי בעבודה על הלידה.
    אנחנו, בנות בגרפיקה, אוהבות לספר על הלידות, על הילדים, בקיצור: הנושאים האהובים עלינו

[[[

• תודה בנות על הענות...:-)
    לא סתם עשיתי משאל..וזה היה מאוד מעניין לראות את התגובות..תנועתיות מאוד חשובה ללידה כמו שכתבה אחת הבנות"אם אפשר היה ..המיילדת היתה הופכת אותי מכל הכיוונים"..התינוק כשיורד בתעלת הלידה צריך לרדת בצורה מסוימת שכיבה על הגב במקרים מסוימים"תוקעת" את התינוק כך שהוא לא יכול להסתובב כמו שצריך ואז המצג שלו אחר,שגורם לעיתים ללידה ממושכת ואף להתערבויות שונות.וכמו שמחקרים הראו הרבה פעמים התערבות אחת מביאה להתערבויות נוספות..
    כך שלנו,הצוות התנוחה הזאת על הגב מאוד טובה ונוחה לנו אבל לא בהכרח ליולדת ולתינוק,כמובן שכל מקרה לגופו.אבל אם אפשר לשנות תנוחה במהלך הלידה מאוד מומלץ.גם כדי לשנות את כוח הכובד.וכן,לפעמים גם אם אפידורל אפשר לשנות תנוחה היתה אישה אחת שניסינו כמה שינויי תנוחה גם על 4 וגם עם אפידורל.
    אני העלתי את הנושא כי במשמרת שהיתה לי בסוף השבוע יילדתי אישה על 6!היא היתה בלי משככי כאבים{כדור ,מקלחת,וכו..}ופשוט כך הרגיש לה הכי נוח..אז זרמנו איתה והלידה היתה מדהימה!
    רק בשמחות
  • מילה במילה מה שרשמת לגבי התנועתיות
  • אותי לא עניין תנוחה לא תנוחה אני רק רציתי להוציא אותה ממני לגבי תנוחת השירותים בפיסוק יש לי דבר 1 להגיגד (2 ) -"אלוהים ישמור"

[url=http://www.glitterfly.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה