האחות מטיפת חלב הצליחה להלחיץ אותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היא אומרת שתהילה צריכה כבר להגיד צלילים כמו "גו" "דו" וכו' כשבעצם היא אומרת רק פעם ב... "או" וזה כשבאמת יש לה מה להגיד.....
    ועוד היא אמרה שצריך לשים אותה יותר על הבטן, שהיא לא מרימה מספיק זמן את הראש.... מה היא רוצה? כשהיא עירה היא בד"כ אחרי אוכל ואם אני שמה אותה על הבטן היא פולטת ורוב הזמן היא ישנה... וכשאני שמה אותה על הבטן, זה כמה שהיא מסוגלת! מה היא רוצה שאני אעשה לה? טירונות????
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
8 תגובות
עמוד 1
  • עזבי אותה גם כן טיפשת חלב
    הכל יהיה בסדר
  • שתפסיק לבלבל במוח, את יותם בקושי שמתי על הבטן רק בשינה שהיה ער הוא לא היה כמעט בכלל. וב"ה התפתח יפה מאוד. נמאס מהם כבר
  • עזבי אותה הם סתם יודעות לדבר
  • היא מדברת שטויות ..ממתי תינוק בגילה צריך להשמיע הברות מסויימות ???
    היא משמיעה קולות וזה מה שהיא תריכה לעשות בגילה .
    ולגבי הבטן תנסי לשים אותה על הבטן יותר ,וחוץ מזה את אמא שלה את נמצאת איתה ביום יום ואת יודעת הכי טוב ,אל תתני לאף אחד להלחיץ אותך סתם..

• אני לא הייתי דוגאת בכלל! היא רק בת 3 חודשים!

[[[
  • חרטה הטיפת חלב האלה - לי אישית נשבר מהם !

את נדב שמתי המון על הבטן והוא התחיל לזחול רק בגיל שנה (למרות שההתחלה היתה נראית מבטיחה , הוא התחיל להתהפך מהגב לבטן בגיל 3 חו')
    את יאיר לא שמתי בכלל וההתפכויות באו ממנו (כמו שתיארת היתה לנו בעיית פילטות +ציפצופים) והוא מתהפך הים לכל הכיוונים , הוא הרבה יותר פעיל מנדב
    אני אישית חושבת שצריך לתת לטבע לעשות את שלו .... כולם בסוף יתהפכו/יזחלו/יעמדו/ילכו למעט מקרים קיצוניים שיש להתערב עם עזרה מקצועית
    בקשר להברות
  • היא בסך הכל בת 3 חודשים
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה