ממש ממש חדשה..... קצת תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני די חדשה בעניין אבל ראיתי כמה אתן מקסימות פה בפורום וחשבתי למה לא לנסות.......
    טוב, אז אחרי שנה של נישואין (ו8 שנים של זוגיות) סוף סוף החלטנו שהגיע הזמן, טוב..לפחות אני החלטתי, הוא עדיין מתבשל עם הרעיון שאנחנו אוטוטו נושקים לשלושים וחייבים להתחיל.. אז עשינו את כל הבדיקות, הפסקתי גלולות,התחלתי לקחת ויטמינים חישבנו את התאריך הרצוי ללידה, ויאלל'ה לעבודה... הבעיה שהבנתי שזה לא כזה פשוט כמו שחשבנו...,כבר עברו 3 חודשים ועדיין לא קורה כלום.. מה זה אומר?! זה טבעי? או שזה אומר שאני הולכת לעבור תקופה לא קלה...? אני קוראת את ההודעות בפורום של נשים שמחכות הרבה יותר מזה וליבי כל כך יוצא אליהם... ואני כל כך לחוצה מטבעי וכבר מתחילה לפחד..... פתאום כל החשיבה משתנה (כולל המצב רוח).
    אשמח לקצת תמיכה או עידוד..
    תודה
10 תגובות
עמוד 1
  • שלום החדשה!
    גם אני לקחתי גלולות במשך 5 שנים עד שהחלטנו להתחיל לנסות. סך הכל עברו 4 חודשים מיום שהפסקתי עד שהצלחנו.
    בחודש הראשון ממש בכיתי מאכזבה, בחודש השני רק התאכזבתי, בחודש שהצלחנו כבר לא חשבתי שנצליח, הרי עד עכשיו לא הצלחנו, אז מה השתנה?
    אבל עובדה שהצלחנו

• היי
    כנראה שזה באמת בגלל הגלולות! אפילו לא ייחסתי לזה חשיבות...(לקחתי 7 שנים לפני שהפסקתי..)
    אנ יודעת שזה רק עניין של זמן, אבל הציפייה הורגת אותי...!!!
    תודה על התמיכה , מקסימה!
  • הגלולות מ-מ-ש לא משפיעות!!! לקחתי 10 שנים ברציפות ובניסין השני כבר הייתי בהריון...לעומת זאת כשניסינו להקלט שוב לקח לנו 8 חודשים וזה אחרי ששנה לפחות אחרי הלידה הייתי בלי גלולות
    תמשיכי לנסות, שלושה חודשים זה לא הרבה זמן
  • הגלולות משפיעות על כל אחת אחרת.

אם הבדיקות שעשיתם יצאו תקינות זה רק עניין של זמן.
    ובליייייייייייייי לחץץץץץץץץץץץץץץץ
  • שלום לך, חדשה!
    קודם כל ברוכה הבאה
    אני יודעת שזה מאוד קשה כשכבר רוצים ילד, אבל 3 חודשים זה בכלל לא הרבה זמן.
    כך, שהשתדלי להוריד הילוך, תנסי העסיק את עצמך בכל מיני דברים אחרים ודברים שאת אוהבת, ובע"ה קצת סובלנות וזה יצליח.
    אז המון המון המון בהצלחה

שיהיה לכולם רק טוב
    [gaga.com/p/dev270bbs__.png[/img]
    [img]http://daisyPath.com/ani/080402/0/3/+10/2/.png[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/aaa1a58617d9fb8c239eb9aa60b8fd55.gif[/img]
    [img]http://s5.rimg.info/01b5425816119835c5d372ffb4c99697.gif[/img]
  • ברוכה הבאה

• רק במקרים נדירים הקושי נוצר בגלל גלולות.
    גיסתי, לדוגמא, הפסיקה גלולות ויישר נקלטה על הירייה הראשונה
    חברה שלי נאלצה לעבור טיפול הורמונלי (טיפול פשוט ביותר) עקב בעיות שגלולות גרמו אצלה, אבל טיפול היה קצר והיא נכנסה להריון, ועוד עם תאומים
    אבל המקרים שיש בעיה בגלל הגלולות הם נדירים מאוד

ולגבי הציפייה אני מאוד מבינה אותך!
    אנחנו כרגע מנסים חודש שני להיקלט, אני מקווה שהחודש יילך לנו טוב
    חודש שעבר לא נקלטתי, ובמהלך כל החודש הראש שלי היה בשאלות: כן או לא?
    בזבזתי הון על בדיקות הריון שעשיתי מאוד מוקדם, וכמובן התוצאה היתה שלילית, קראתי את כל הכתבות ומאמרים על תחושות שיכולות להעיד שיש הריון, בקיצור, עף לי הראש

החודש הזה אני יותר רגועה...
    חזרתי לתפקד בבית ולהתייחס לילדה שלי (כבר יש לי נסיכה אחת), והראש לא נמצא כל הזמן בהריון המיוחל.
    בינתיים אני בתקופה הפוריות, נהנת מהסקס עם הבעלול, ומחזיקה אצבעות שהחודש נצליח

הכי חשוב לדעתי, לתת לראש לנוח, להמשיך את שגרת החיים, לעשות הרבה סקס, ולהגיד לעצמך, שמתי שזה צריך לקרות, זה יקרה

שיהיה בהצלחה מאמי
  • לא הייתי אומרת שעיכוב בכניסה להריון בגלל גלולות הוא נדיר.
    עובדה שרופאי נשים אומרים שאין בעיה לנסות להכנס להריון מיד אחרי גלולות אבל לקחת בחשבון שזה יכול לקחת יותר זמן בגלל זה. ולא אמרו רק לי, גם לשתיים מחברותיי ולאחות של אחת מהן אמרו את זה רופאים שונים.
    לדעתי זה גם תלוי במינון הגלולות שלוקחים. יש הבדל גדול בין המינונים השונים.

• למען האמת,
    לקחתי גלולות יחסית חזקות - דיאנה (בגלל בעיות אקנה שהיו לי)... אז אולי באמת יש קשר...טוב, עדיף לא לייחס לזה חשיבות ולהמשיך הלאה...

תודה לכן על התמיכה והמילות עידוד- זה כל כך חשוב לי...
    איזה כייף לדעת שיש עם מי להתייעץ...!!!!

חיבוקים לכולכן.
  • 3 חודשים זה לא הרבה,
    נכון שקשה לקבל את זה,
    אבל אין מה לעשות,
    יש כאלה שעל הניסיון הראשון משיגות הריון...
    ויש כאלה שאצלן לוקח יותר זמן,
    פשוט צריך להתאזר בסבלנות ולעשות את זה עם המון אהבה
    ולא עם סטופר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה