דפוסי התנהגות - גיל שנה - שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כמה שאלות לגבי ההתנהגות של נופר לאחרונה.
    עד עכשיו היא היתה יחסית רגועה, מעסיקה את עצמה, ובסה"כ נוחה.
    בזמן האחרון היא פתאום התחילה להבין ה-כ-ל, להתעקש, ולעמוד על שלה.
    אני אתן לכן כמה דוגמאות:
    * אם למשל עילאי אוכל משהו שהיא לא יכולה לאכול. היא מנסה למשוך לו את זה מהיד, מתעקשת, צורחת, בוכה, ולא נרגעת עד שגם היא מקבלת.
    * היא מטפסת בכל מקום אפשרי בבית. אם אני אומרת לה "לא" או "אסור" תקיף היא צורחת או מחייכת, עושה לי תנועה של "לא" עם היד ולא מתיחסת בכלל.
    * לאכול היא רוצה רק לבד, מושכת לי מהיד כל דבר
    * לא מוכנה לשבת בעגלה או לשכב להחליף חיתול (אבל היא ממש מתעקשת על זה)
    * אם מרימים אותה או מזיזים אותה שהיא עושה משהו אסור או מסוכן היא מיישרת את כל הגוף וצועקת
    * אם אני מחבקת את עילאי או סבתא, היא באה ודוחפת אותו בכל הכח שלה עם הידיים, צועקת ורוצה שרק אותה ירימו.
    * בגדול רוצה לעשות כל מה שאחיה עושה, גם אם היא לא מסוגלת.
    היא הפכה להיות ממש עקשנית ואני לא ממש יודעת איך לעצור את זה כי היא לא מבינה את המשמעות של כל דבר.
    חשבתי שהדברים האלה אמורים לקרות לקראת גיל שנתיים אבל היא מעכשיו עושה לי בית ספר...
    איך אני אמורה לעצור/ להתנהג עם זה?

מיטל
7 תגובות
עמוד 1
  • יואוווווווווווווווווווווווווווו
    ממש תיארת עכשיו את אלין שלי
  • את יכולה להיות רגועה יש לי את זה עם רואי וזה בהחלט לא קל.

אצלי רואי אוכל לבד ביחד עם הרצפה
  • לגבי אוכל תזרמי איתה אין מה לעשות וזה יפה שהיא רוצה להיות עצמאית כל כך מהר.(תייצרי שטח סטרילי

• אני יכולה להזדהות איתך בעניין של האוכל- כשקורן רואה שגאיה אוכלת
    או שכל אחד אחר אוכל , הוא יתחיל לבכות שהוא רוצה גם

גאיה וקורן שלנו

[]
    []
  • זה נראה כמו שני דברים:
    1) היא מנסה למצוא את מקומה במשפחה. כמו שהבכור דואג ליצור תשומת לב מוגזמת כלפיו לטוב או לרע. כך גם הקטן מחפש את מקומו בתא המשפחתי...
    2) אכן, היא גילתה שהיא יכולה גם להגיד "לא"
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • את בטוחה שאת לא פגשת את יובל אף פעם???
  • את מתארת בדיוק את אורי

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה