עוד משמרת לילה בחדר לידה:-)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע היו לי 2 משמרות בלילה בח.לידה.היה מצוין .אז מה היה לנו...לידה ראשונה-מדהימה-אומנם היה קרע קטן ולא משנה כמה שמן שמתי,וניסיתי המיילדת שהיתה איתי אמרה שזה לא היה יכול להמנעו..הניקה מקסים.
    לידה שניה-שהיולדת לא היתה סגורה אם היא מרגישה צורך ללחוץ או שזה סתם... אבל בסופו של דבר היתה לידה יפה ללא קרעים.
    לידה על 6 מדהימה ללא קרעים
    לידה של....4.500 שהערכת משקל היתה 3.900{אולטראסאונד זייף...}תינוקת חמודה.וכולם היו..בנות{יחי המין החזק}
    מדהים איך שבמשמרת לילה ,לא משנה אם אתה עייף {מהחופש הגדול וכל מה שמסביב..}אתה קם לתחיה ומתמלא באדרנלין...ובחיוך גדול לשמע בכיו של תינוק שבזמן זריחת השמש מגיח לאויר העולם.
17 תגובות
עמוד 1
  • וואי איזה כיף לך שאת מיילדת!!
  • ואואו....
  • איזה כיף...

• נשמע מדהים

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • ווואו מדליק כל הכבוד מאמי
    תמשיכי בעבודתך ועזרי לעוד בייבי קטנים לצאת לאויר העולם
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• תודה בנות..אבל אני עדיין בלימודים ועכשיו סטאז,בבית חולים בירושלים{אז כול ההריוניות מוזמנות-אחלה צוות}והדרך לתעודה עוד ארוכה,אבל..אני בדרך ברוך ה וזה מה שחשוב.
    אגב,פיתוש המיילדת שעבדה איתי הלילה הזה אמרה לי שעשו מחקרים שאפיזיוטומיות {חתך}ממש לא ישנה אם יהיו קרעים או לא.זה הרבה תלוי במרקם של הפרינאום.ואז האישה גם סובלת מחתך שיותר כואב לפעמים וגם מקרעים...
    כמובן שלפעמים אין ברירה ואם את יודעת שלאישה יש סימנים שהיא תיקרע ברמה מאוד מאוד רצינית אז חייבים לחתוך.
  • אאוץ' אתן רק מדברות על קרעים ואני נזכרת בערמת התפרים המכובדת שהיתה לי

• וואי אני קוראת את דברייך ונזכרת שגם אני חלמתי להיות מיילדת - בסוף הלכתי ללמוד פרמדיקים וגם את זה עזבתי באמצע

• הר הצופים זה קרוב אליי

• [quote]פורסם במקור על-ידי לולי - שבלולי

הר הצופים זה קרוב אליי

האמת היא בלילה לפני שילדתי הגעתי אליהם עם גרד בכל הגוף ופריחה בכל נקודה בגוף. ואז אמרו לי ללכת לשערי צדק כי שם נרשמתי ללידה וחבל לי לבזבז את הזמן שלהם (כן כן במילים האלה חחחחחחחחח)
    בוקר אחרי נכנסתי לחדר לידה בשערי צדק בגלל שלא היו לי מי שפיר בכלל וחששו גם לבעיה בתפקודי הכבד שלי

אז אני לא חושבת שאני אמשיך לבזבז את הזמן שלהם

באהבה, סיון

מה??זה מה שהמיילדת אמרה לך??איזה "מוכשרת" במילה עדינה..את האמת אני עדיין לא התחלתי שם סטאז אני אמורה להתחיל בספטמבר כך שאני לא מכירה את הצוות שם בחדר לידה,רק את הצוות במחלקה שלי -ילדים בינתיים.כרגע אני בעין כרם בחדר לידה ומאוד נהנת.
    שמחה שהיתה לך חווית לידה טובה יש לי חברות משערי צדק בח.לידה אז אני יברר מי זאת המיילדת רותי:-)
  • וואי איזה עבודה עם סיפוק
  • אני חושבת שיש לך מזל ענק
    העבודה שלך מדהימה! כל יום את רואה פלא שנולד לעולם
    (ובעצם מספר פלאים במשמרת),
    כל יום את רואה אנשים מאושרים ונרגשים
    ובנוסף לכל הסיפוק שאת מקבלת, את גם עוזרת לאחרים,
    העבודה שלך לא עוברת סתם,
    את לא מעבירה עוד משמרת סתמית ועושה וי התלוש משכורת
    את עושה טוב לאנשים אחרים
  • [quote]פורסם במקור על-ידי מנסים שנית

אני חושבת שיש לך מזל ענק
    העבודה שלך מדהימה! כל יום את רואה פלא שנולד לעולם
    (ובעצם מספר פלאים במשמרת),
    כל יום את רואה אנשים מאושרים ונרגשים
    ובנוסף לכל הסיפוק שאת מקבלת, את גם עוזרת לאחרים,
    העבודה שלך לא עוברת סתם,
    את לא מעבירה עוד משמרת סתמית ועושה וי התלוש משכורת
    את עושה טוב לאנשים אחרים
    [/quote
    ללא מילים... ואוריתי-אני אחות במחלקת ילדים שאחרי הרבה שנים סוף סוף יצאתי לקורס מיילדות,הבנות כאן מלוות אותי עוד מהתקופה של מבחני הקבלה לקורס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה