התלבטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאמא שלי יש יום הולדת ואנחנו עושים ארוחה עם המשפחה המורחבת. היא בקשה שאעשה עוגה והנה ההתלבטות: האם לעשות עוגת שוקולד או אחרת?
    מצד אחד נמאס כבר מהשוקולד כי עשיתי המון לאחרונה
    מצד שני כבר חוויתי שכל הילדים מחכים לעוגה כל הארוחה ומגיעה עוגה שהיא לא שוקולד ואז הם רוטנים.

]
3 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב
    אם אתם מספיק אנשים - תכיני שתיים ודי להתלבטות
    אחת שוקולד עליה גם תפזרי סוכריות או תקשטי בדרך אחרת
    ואחת "של גדולים" אם אתם לא שומרים על כשרות אז עוגת עצלנים הכי מהירה (ביסקויטים, קרם משמנת מתוקה חלב ופודינג וניל ומעל שוקולד מגורר או דובדבנים או סוכריות קטנות)
  • אני העוגה השניה, דודה שלי עושה עוגת פרג.
    (ואנחנו שומרים כשרות) אבל מדליקה העוגה- את מקציפה את הקרם?

]
  • אם שומרים כשרות - אז אפשר עוגת תפוחים שווה.

את העוגת עצלנים מכינים כך -
    במיקסר שמים 1 גביע שמנת מתוקה
    1 כוס חלב
    1 שקית פודינג וניל
    (אם מוסיפים טיפה אחת מתמצית וניל אמיתית זה משדרג פלאים)
    מקציפים עד לקרם סמיך מאוד

בתבנית מניחים שכבה אחת של ביסקויטים טבולים במים עם כפית נס קפה או קצת מיץ תפוזים או ליקר שוקולד
    על שכבת הביסקויטים שמים חצי מכמות הקרם, מעל שכבת ביסקויטים טבולים נוספת ומסיימים בקרם. מעל מגרדים שוקולד מריר (או מפוררים מקופלת רגילה)
    שמים ניילון ניצמד ולמקרר לכמה שעות. רצוי ללילה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה