חייבות לשמוע ולהגיב....מתנות שנתתי לגננות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תשמעו קטע טוב ומרגיז שאת הלקח הפקתי.. בטוח!!!!
    יש לי 2 בנות באותו גן..בת שלוש ובת שנתים אוטוטו..
    כל חג אני נותנת מתנות לגננת ולמטפלות...וגם בסוף שנה..
    השנה בגן של הבת 3 ,החברות שלי /אמהות שאנחנו בקשר...הציעו בואי נאסוף כסף ונקנה יחד...כל אחת 100 ש"ח נקנה כרטיס גיפטקארד במגנוליה...ואני סירבתי
    אמרתי שאני אקנה משהו באופן אישי לכל אחת ממני כי גם הקטנה עולה שנה הבאה לשם..

היתה מסיבת סיום לפני כמה ימים והיום בבוקר אני באה והגננת שגם ככה היו לי בעיות איתה בהתחלת שנה...אומרת לי"תגידי יש מצב שתחליפי לי את המתנה כי אני לא משתמש באיפור הזה רק בג'רנתיק מצרפת...{נתתי לה כמה פריטים מ"ללין" אמנם לא עלה יקר היה מבצע סה"כ 3 מוצרים 30 ש"ח...זה משהו עם קופון} וגם הוספתי לה עגילים שקניתי לכולן) בקיצור אני אומרת לה אין בעיה אחרי שהתייבשתי ואז אמרתי לה מה את אוהבת...היא אומרת לי רימל מקרליין ואז אמרתי לה יש עוד אופציה..אז היא אומרת לא יודעת כמה את רוצה אז אולי מסיר איפור של קרליין....
    קיצר קניתי לה מסיר איפור היה מבצע ב-24 ש"ח
    בטח חשבה שאביא לה 2 או שכמה פריטים יחד..בטח היא למדה את הלקח פעם הבאה לא תתלונן וגם אמרתי לה אל תשאלי לא החליפו לי את המוצרים בללין לא היתה לי קבלה לא נורא השארתי אותם אצלי...אז היא אומרת היית משאירה לי...ממש דפוקה!!!!!!!!!
    יכלה לבד להחליף וגם לתת למישהי לא שמעתי בחיים דבר כזה ..עד עכשיו אני בשוק..
    לפחות למדתתי את הלקח
27 תגובות
עמוד 1
  • טוב לא הגבתי פה איזה שנה אבל אני חיבת להגיב על זה ולומר שאני פשוט בשוק!
    בתור בעלת פעוטון שמידי פעם מקבלת מתנה מהורים ביחד/לחוד אני בחיים לא יעיז להגיד על משהו שלא אהבתי או שיחליפו לי! עצם הקניה וזה שחשבו עליי שווה גם אם בסוף זה יהיה זרוק באיזה בוידם! לא להאמין איזו חוצפה! גם אני במקומך פעם הבאה לא יביא כלום.
  • ממש מסכימה עם בת חן
    איזו חוצפה יש להן!
  • איזה חוצפניות
  • לא מחנכים בגן להגיד תודה כשמקבלים מתנה???
    55555
  • סיפור כזה הזוי כבר מזמן מזמן לא שמעתי..... לא, אין דברים כאלה......

כאילו תגידו תודה ותשתקו, נראה לי שהם אמרו לך את זה בצחוק, לא הגיוני...
    מה הם תינוקות ???!
  • אייייכס.... התנהגות דוחה...
    לא הייתי מחליפה לה

• התפספסה המילה למעלה- המטפלת התחתנה....

• די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    בחיים אבל בחיים לא הייתי מבקשת ממישהו שהביא לי מתנה שילך ויחליף. איזה חוסר נימוס בסיסי!!!!

לצוות בגן הזה לא הייתי מביאה מתנות. לעולם.

בת-חן - כבעלת פעוטון - מה היית שמחה לקבל מההורים מתנה לסוף שנה?

• איזה חוסר טאקט וגועל מצידם- שיגידו תודה וישתקו.
    בתור אחת שהייתה הועד בגן שנה שלמה - זה טירוף.

אני יכולה לספר לך שכל השנה רדפתי אחרי ההורים שיתנו כסף בשביל מתנות וכשהענו לפסח ולא הייתה היענות - קניתי מתנה אחידה לכולם עם תפק החלפה ורשמנו את שמות הילדים שהשתתפו במתנה.

בסוף השנה נתתי תזכורת נוספת ובאמת חוץ מ-4 הורים קיבלתי כסף כמעט מכולם ואז התחילה השאלה מה קונים?? למזלי יש לי גננת מדהימה שהיא גם חברה טובה ודברנו על זה בכלליות.

בסופו של דבר הבאתי להם גיפטכארד של המשביר , לבת של הגננת שלנו שכל השנה עוזרת ושומרת על הילדים היה לי ברור שגם היא חלק מהצוות הבאתי שרשרת ממגנוליה ויש עוד מטפלת אחת שנמצאת קצת זמן אבל עשתה קצת בלאגנים בשבוע האחרון אז לה הבאנו סט של קרם גוף, קרם ידיים/רגליים וכו'.
    שיא ההתרגשות הייתה שגם לאמא של הגננת שלנו הבאנו מתנה כי היא כל יום בגן עוזרת ודואגת לילדים בלי תמורה.
    כולם אצלנו התרגשו וזה מה שהיה חשוב
  • אני בשוק! אני לא מאמינה שיש להן כאלה חוצפה!!
    איכס

גאיה וקורן שלנו

[]
    []

• linbar רק עכשיו ראיתי את התגובה.. אצלנו ההורים אספו כסף וקנו לי ולאחותי ( שתינו המטפלות ) תבנית יפה וקערות קטנות מגולף אנד קו עם פתק החלפה לכל אחת .. זה מאד תלוי בבנאדם אני מאד אוהבת אפיה וספרים אז כל דבר שקשור בזה אני אשמח לקבל לדעתי הכי כדאי זה לשאול או לתת כרטיס מתנה במשביר/גולף אנד קו ששם תמיד יש מה לקנות!
  • טוב תקשיבי אני בשוקקקקקקקקקקקקקק
    אני לא הייתי מתייחסת והייתי אומרת לה שיש פתק החלפה ואם היא כל כך רוצה שתחליף..........
    לשתיהן הייתי אומרת את אותו הדבר באיזו חוצפה??????????????

• גועל נפש
  • אני בשוק, בהלם המומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ממש חוצפה ישראלית טהורה !
    אני במקומך לא הייתי מחליפה את עם 2 בנות קטנות צריכה להתרוצץ שוב בחנויות להחליף! הזוי !

מלבד ההשתתפות הקבוצתית קניתי בפסח לכל אחת מהמטפלות, למבשלת ולמנהלת מתנה צנועה הן היו מקסימות והודו לי מאוד !
  • חצופה הייתי אומרת...יהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• א יצאתי לי להגיב מאז...
    אני בחורה שיש לה עיניים גדולות...לעצמי קונה ללא הכרה...לבנות שלי גם קונה כל מה שיש...כל יום הפתעות וגם דברים ובגדים יקרים מזארה ומהוניגמן....בעלי כבר מתעצבן שאני מגזימה עם המתנות שאני נותנת...
    רק מישהו מחמיא לי על הילדה או זורק יציאה חמודה...אני כבר חושבת לתת לו מתנה...(זה בהגזמה בכדי להמחיש עד כמה אני אוהבת לפנק במתנות..(:
    לא משנה את הלקח למדתי...שלא קונים יותר מתנות אלא רק מה שקונים יחד עם ההורים של הגן...ואני גם לא אזום איסוף כסף...אם יבקשו ממני רק אז אתן...
    ןלגגנת ההיא בסוף שנה הבא ב"ה אתן רק פרח אחד או משהו כזה...והיא תלמד את הלקח...תבין שאנשים לא מסתכלים על מה שהיא עשתה בעיין יפה...ותבין שזוהי גרידיות...איך מגעילהההההההההההההההה
    היא מאוד דידקטית...והילדה שלי מאמצע השנה עד סופה...אוהבת אותה...כל דבר אומרת גם הגננת...בהתחלה היא לא סבלה אותה ובסוף התרגלה...בגלל זה אני לא רוצה להרוס...עכשיו הקטנה תהיה שם...נראה מה יקרה בכל מקרה אתן לה משהו סמלי ברמה של פרח או כדומה
  • באמת גועל נפש
    אני הייתי השנה האמא שאספה כסף מההורים
    אצל הגן של הילדה נתנו לי כסף בלי בעיות ואחרי התייעצות עם כמה הורים
    וגם הגננת חברה שלי החלטתי לתת להם כסף ועיצבתי בקבוק עם ברכה ושוקולדים
    ובפנים מעטפה קטנה שהכנתי עם הכסף עד היום רודפים אחרי הורים ואומרים שהגננת מאוד אהבה את המתנה והעיצוב והגננות בעצמם אמרו לי תודה
    ולבן שלי אספתי כסף לא כל ההורים שלמו וקניתי להם סט סכו"ם במזוודה היה מבצע
    לא מכל המטפלות שמעתי תודה רבה אבל העיקר שנתתו משהו שהוא שימושי ויפה

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • אני לא הייתי מחליפה איזה חצופות

ניתאי החיים שלי!
  • איזה מגעילות

• ממש מגעיל

• תקשיבי אני בהלםםםםםםםםםם
    איזו חוצפה הייתה להן גם אם המתנה לא הייתה לטעמן
    תקבלי ותגידי תודה, כי יש הורים שבכלל לא מתאמצים להביא משהו.

אני בהלם, מעולם לא שמעתי על חוצפה כזו,
    אני אפילו ממשפחה לא הייתי מעיזה לבקש שיחליפו
    אומרת תודה ומחליפה או מעבירה למישהי שבא לה על המתנה.

אנחנו במעון עשינו להם גיפט קארד שמתאים להמון רשתות
    ואני אישיתי הבאתי לכל אחת קרם של ויקטוריה סיקרט
    ופתק החלפה.

אמרו תודה.

איזה גועל נפש

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה