טו באב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי שבןע הבא טו באב חג האוהבים...מה אתן עושות יש רעיונות?איזה שונה זה שחברים ונשואים הא??
10 תגובות
עמוד 1
  • הדברים היחידים שעולים לראש עכשיו: החלפת טיטולים, בישולים, נקיונות, כלים, האכלה, מקלחות, לשחק עם שקד בין לבין וכבר הגיע הלילה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני הייתי שמחה ללדת באותו יום....
  • גם אני מוכנה ללדת בטו באב
  • בהתחשב בעובדה שאפילו יומולדת לא חגגנו לי, נראה לי שגם על טו באב נוותר השנה, יש לנו יותר מדי על הראש כרגע....
  • לא תאמתי לא צריך יום בשביל לבלות הכול בטח יהיה מלא עדיף בית עם מתנה חמודה ועוגה טעימה
  • נראה לי שאני אזמין לנו כרטיסים לסינימה סיטי v.i.p
    או מקומות במסעדה טובה....
    אנחנו החלטנו לוותר על מתנות
  • אנחנו אולי נצה לאיזה יום ספא{זה מתוכנן ליום הולדת שערה לי אז אולי נשלב בין השניים}
    בכל מקרה מחר אני עובדת בערב...אז באמת מעניין אם ילדו מחר בט"ו באב,אחלה תאריך
  • אנחנו התחתנו בערב ט"ו באב... לפני 4 שנים אז יש לנו 2 סיבות לחגוג

• טוב אז אצלנו זה מיוחד כי יש לנו יום נישואים ביום הזה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • סרט זה רעיון נחמד

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה