קטנוניות? בבקשה חוות דעת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב,
    אז אני מודה שמאז שאני מנסה להיכנס להריון אני מוציאה את התיסכול על אוכל... ואפילו.. עליתי קצת במשקל...
    אבל למה זה נותן את הזכות לאנשים לגעת לי בבטן ולהגיד לי מזל טוב...?ועוד יותר מזה - כשאני אומרת שאני לא בהריון יש כאלו שאפילו נעלבים שאני כאילו לא רוצה להגיד להם....מה הם יודעים?! ולמה לעזאזל הן מניחים שאם אשה אחרי חתונה משמינה אז זה הריון...?
    זה כל כך מתסכל! בעלי אומר לי שאני קטנונית וילדותית ושאני לא צריכה לתת לזה להשפיע עלי, אבל... בכל פעם שאומרים או שמניחים שאני בהריון, אני מרגישה צביטה בבטן והגרון שלי פתאום מתמלא דמעות.....
    מי נותן להם את הזכות לחדור למרחב הפרטי שלי..?! וגם אם כן הייתי בהריון, אולי אני עדיין לא רוצה שאנשים יידעו.., זה לא חוצפה לשאול..? זה לא חוצפה לגעת לי בבטן כשאני יודעת שעדין אין שם כלום...?
    מה דעתכן בנות ? אני סתם היסטרית ורגשנית?
8 תגובות
עמוד 1
  • את צודקת במליון אחוזזזזזזז

ואנשים חוצפנים ברמות.........אבל הם לא ישתנו ואני מבטיחה לך שגם את תהפכי באיזה שלב למשהו דומה , זה דרך הטבע....

אז אל תקחי את זה כ"כ קשה כי זה לא יעזור לך ואני מציעה לך או להתעלם או לומר כשיהיה תדעו אל תדאגו

• את בכלל לא היסטרית.... אני בכלל הייתי יוצאת עליהם שהם גורמים לי להרגיש רע בגלל כמה קילוגרמים שעליתי.
    אין לי עצה לתת לך... אני בעצמי עליתי קצת במשקל בחודשים האחרונים כי פחדתי לעשות שינויים בתזונה לקראת ההריון.
    פשוט תנשמי עמוק, תחייכי ותגידי להם שעדיין לא. יהיה בסדר!

• יאווווו זה בדיוק קרה לי השבוע....
    חברה מהעבודה שאלה אותי ממש ישירות ועוד העיזה להגיד לי שהיא לא מאמינה לי כשאמרתי לה שלא....שאלתי אותה אם היא רוצה שאני יראה לה שאני במחזור
  • תודה בנות שגרמתן לי להרגיש נורמלית ולא עוד אחת שנתפסת על קטנות בגלל תקופה ממורמרת שכזאת..
    מגיע לנו להשמין קצת (גם ככה בס"ד יהיה לנו בטן גדולה עוד מעט...)
  • את צודקת!
    במדינה שלנו אנשים חושבים שמותר להם הכל
    לחדור לעניינים פרטיים ואינטימיים של אנשים אחרים בלי לחשוב פעמיים.
    זאת חוצפה מדרגה ראשונה לגעת בבטן של אישה אחרת ולשאול שאלה כל כך אישית לגבי מצבה
    גם לי קרה מקרה דומה בעבודה לפני שנה
    נשארה לי בטן מלידה של הקטנה שלי, בטן לא גדולה, בכלל לא, אבל עם חולצה לא מתאימה היא יכולה לרמוז על הריון צעיר.
    בקיצור, אותה אחת החליטה שאני בהריון, התחילה ללטף לי את הבטן (שחוץ מגזים וארוחת צהריים לא היה שם כלום) ושאלה אותי בשיא ננושלנטיות, האם אני בהריון.
    אמרתי לה: "לא, אני סתם שמנה".
    היא פתאום הרגישה מזה לא נעים
    מגיע לה
    שלא תדחוף ת'אף שלה לתוך הבטן של אחרים
  • אני כל כך מבינה אותך....
    אצלי יש בטן קטנה וטיבעית, זה פשוט מבנה גוף שלי,
    ותמיד תמיד חושבים שאני בהריון,
    אני חושבת שאחת לשבוע מישהו אומר לי משהו בנושא, ואני מתפוצצצת מזה...
    בשביל לפדח את מי ששאל, אני אומרת "לא אני לא בהריון אני סתם שמנה"
    ואז אני רואה איך הוא חוזר בו, ומצטער על מה שאמר, לרוב זה נשים.

יקירתי, שכולם יקפצו לך,
    תעני מה שבא לך, ושזה יעבור מצד אחד ויצא מצד שני....
    אל תתני לזה לדכא אותך.
    מקווה שבקרוב תוכלי להרים את הראש בגאווה ולענות את מה שאת כל כך רוצה.
  • תודה!
    נראה לי שאני יאמץ את המשפט הזה "לא,אני סתם שמנה"
    מעניין איזה תגובות אני יקבל על התשובה הזאת...!
  • אתן כ"כ צודקות. אצלי זה מגיע דווקא מאנשים פחות מוכרים, ז"א לא יגיע מחברות טובות או משפחה (שלא יודעים מה וכמה אנחנו מנסים).. אלא סתם מכרים באירועים משפחתיים שרואים אותם פעם בחצי שנה אז מה אכפת להם לעשות בושות? הפעם הבאה שיראו אותי זה רק עוד חצי שנה , לא?

"נו, מה מתבשל"? (האורז, חייבת לזוז)

"נו, מה חדש? יש חדש"? (כן, כאפה חדשה)

"מתי תעשו לנו איזו ילדון"? (האמת, עכשיו, ואת מפריעה לנו לשכב כאן, זוזי)

אנשים חוצפנים. ובאמת, אם אני לא רוצה עדיין לספר?!?!? היתה אחת ששאלה אותי "את בהיריון?" עניתי "לא", שאלה "אה סתם אכלת עוגיה..?"

מה לעזאזל?!?!?!!?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה