אמונה טפלה או.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי להתייעץ איתכן ....
    לפני החתונה אמא שלי ממש חששה לגבי כך שיהיו בחתונה שלי נשים שילדו לפני פחות מ40 יום...היא מאמינה שזה מביא מזל רע ויגרום לכך שלא אוכל להביא ילדים.
    בדקתי את הנושא ואמרו לי שאכן אם מגיעה אישה לאחר לידה אנחנו צריכות להחליף סיכות ביטחון וזה אמור ל"פתור" את המצב.
    אז לא ידעתי על אף אחת שאמורה להגיע...
    ולאחר שירדתי מהחופה חברה פתאום ראתה שיש לי למטה בשמלה סיכה...לא סיכת ביטחון אלה סיכת ראש שחורה כזאת.
    מסתבר שאכן הייתי מישהי שילדה לפני פחות מ40 יום וכנראה שהיא רצתה לעשות טוב ושמה לי את הסיכה הזו בלי ששמתי לב.
    מאז אמא שלי חוששת ולא מפסיקה לדאוג....ותאמת שגם לי פתאום זה קצת מציק ומה שמוסיף על זה שאנחנו מנסים כבר 5 חודשים ואני לא נקלטת...
    מה אתן אומרות? שמעתן ? יודעות משהו?
5 תגובות
עמוד 1
  • היי שירן,
    זו פעם ראשונה שאני שומעת על זה, ואני חיה בבית שהכי מאמין באמונות טפלות!
    על כל מקרה.., אל תייחסי לזה חשיבות!! אם תאמיני בזה - זה פשוט נבואה שמגשימה את עצמה - הרי את סתם מלחיצה את עצמך על כלום..וכמו שהבנתי, לחץ ממש לא עוזר! פשוט תרגעי..
    הכל בא משמים, ומה שלמדתי מהבנות המקסימות פה בפורום- לכל אחת יש את הזמן שלה אז פשוט להירגע להתנקות ממחשבות רעות ולתת לזמן לעשות את שלו.
    שיהיה לך בהצלחה!!!
    חיבוקים
  • גם אני שומעת על זה פעם ראשונה.
    יכול להיות שיש אמונה כזאת, אבל אני לא מאמינה באמונות טפלות.
    אל תכנסי ללחץ.
    לחץ מפריע להיכנס להריון, ולא אמונה טפלה
  • מתוקה, אני לא רוצה לזלזל או משהו כזה,
    אבל תקראי את מה שכתבת שוב.....
    .................................
    עכשיו תעני לי את,
    זה נשמע לך הגיוני ???
    זו אמונה טפלה ממשית. נקודה.
    אל תאמיני בשטיות האלה !!
    זה בדיוק כמו שאני אגיד שאם היו בחתונה שלך אנשים מבוגרים,
    את לא תכנסי להריון....
    אין בזה כול הגיון !!!
    תשכחי מזה.
    חבל להתעסק בשטיות האלה,
    תינוק קטן הוא ברכה ולא קללה. זו האמונה שלי.
    תאמצי אותה !!!

• אמונה טפלה לגמרי !!!
    ה' רופא כל בשר ומפליא לעשות .
    יש לנו בורא עולם תתפללי אליו אל תאמיני באמונות טפלות !!
    שיהיה בהצלחה ענקית
  • ללא ספק אמונה תפלה וטפלה.. לא שמעתי דבר כזה מעודי.

ריבונו של עולם יש אחד... ותאמיני לי שאישה אחרי לידה זה אך ורק מבורך.

מה שכן יש זה אישה אחרי לידה במשך 40 יום אסור לה לצאת לבד.. אבל לחתונות לשמח?! ברור זה אפילו מצווה.

אל תתני לשטות הזו לנקר לך בראש, המעכב הכי גדול של אישה להיקלט להריון זה חוסר אמונה בעצמה, ואם את נותנת לאמונות טפלות להגיע אליך את מעכבת לעצמך..
    את מן הסתם תורידי מתח ותקלטי.. את תראי...

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה