אוףףףףף איזה שבוע עברתי עם דנדוש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחיל ביום ד' לפנות בוקר קמה לי בשעה חמש קודחת עם חום 40 מעלות
    לקחתי אותה לרופאת הילדים שאמרה לי וירוס אבל החום לא תקין לוירוס. סיפרתי לה שבשעה חמש דנדוש רצתה את המזרון שלהעל הריצפה, שמתי לה אותו עם הנרופן ראש על המזרון כל הגוף על הריצפה הקרה.
12 תגובות
עמוד 1

• מה????????????

• החלמה מהירה
  • לא זו כבר פעם רביעית שהיא מפרכסת מחום בפעמים הוקדמות היה גם באישפוז עם הדלקת ריאות הקודמת וגם אחרי הניתוח שהעלתה חום מעל 40 מעלות בגלל זה הם טוענים שלא מתרגשים
  • איזה בעסה
  • אני עם הדסקה...
  • תודה
    שיש חום 37.5 אני מעדיפה לתת לגוף לנסות להתמודד לבד להוריד אחר כך הנרופן או האקמולי לא יעזרו על אדוויל בכלל אין מה לדבר היא מקיאה אותו

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• נשמע לא קל בכלל

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • תרגישו טוב , מסכנה הקטנה עם הדלקת ריאות שלא עוברת לה והפירכוסים

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ועכשיו עדין לא נגמר בביקור אצל הרופאה היום דנדוש מצפצפת התחילה לה טיפול ראשוני של אינהלציה במרפאה כשי שלא תצפצף כל היום במעון ( אין חום בכלל כבר ממוצאי שבת)
    נתנה הוראה במכתב למעון שאם חלילה תעלה חום מ - 38 להתחיל ישר לתת אקמולי לא לחכות (אתמול בישיבת הורים לקראת שנה הבאה אמרו לנו שרק בהוראת רופא מטפל ובכתב ורק במידה וזה קשור להצלת חיים יתן לתת לילד במעון אקמולי)
    זהו מקווה שלא יהיה עוד מחלות ודי עם זה לתמיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה