בעקבות הדיון/ סקר הקודם- סקר ספרים.. - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה ספרים מומלצים יש לכם בבית? קיבלנו לאחרונה (מסבתא) את הספר "סבתא, עוד פעם" מומלץ מאוד מאוד מאוד! יפה, מושקע, מצחיק ומרגש- שווה!! חוץ מזה- איילת מטיילת, הבית של יעל, מיץ פטל, לקוף יש בעיה, הלו אבא, מרים והים...
מי מקריא סיפורים לרוב? אתן או אבא? בד"כ אני. כי בד"כ רק אני בבית. כשבעלי בבית אז 50-50
איזה ספר הילדים הכי אוהבים? הכל. כל פעם היא נדבקת למשהו אחר.
איזה ספר אתן הכי אוהבות להקריא? אין העדפה.
האם אתן מקריאות לילדים גם ספרי מידע (האנציקלופדיה שלי וכאלה..) או רק ספרים עם סיפורים? לא. רק סיפורים
מיכל
איזה ספרים מומלצים יש לכם בבית? דירה להשכחר , מיץ פטל. כספיון , שלושה גמדים, מעשה בחמישה בלונים, שמוליק הקיפןד ועוד... מי מקריא סיפורים לרוב? אתן או אבא? אני . איזה ספר הילדים הכי אוהבים? דירה להשכיר יש לה אותו גם בתורץ כרית
איזה ספר אתן הכי אוהבות להקריא? דירה להשכיר האם אתן מקריאות לילדים גם ספרי מידע (האנציקלופדיה שלי וכאלה..) או רק ספרים עם סיפורים? לא משעממם אותי . אם היא שואלת שאלות טני מפשטת ועונה לה אבל לא מקריאה סיפרי מדע
ירין אוהב את הבית של יעל ואת האריה שאהב תות ואת לוי הלויתן , ואת המתנה של הצב והצב של אורן והזחל הרעב חזק אצלינו עוד מההתחלה, ונראה לי שאלו השולטים ! אה , וכיפה אדומה
יש לנו מלא ספרים: ברוסית,עיברית.תמונות בלבד... אנחנו קוראים מה שאריאל בוחר... אני מקריאה או אבא שלי...אנחנו הכי מתחברים לזה...ואריאל אוהב לקרוא איתנו...
איזה ספרים מומלצים יש לכם בבית? פיפי ,סיפור,חיבוק ולישון
ספרים מומלצים: אתי ספגטי, מר ניקיון, חיבוקים, צב על הגב, לבד על המרבד וכמובן כל הבנאלים: איילת מטיילת, האריה שאהב תות, פלוטו וכו' מי מקריא: לניצן אני קוראת בבוקר, ליותם קוראים לפני השינה מי שנמצא בבית.. איזה ספר הילדים הכי אוהבים: אצל יותם זה משתנה.. כל כמה ימים הוא נדבק לספר אחר איזה ספר אתן הכי אוהבות להקריא: ספרים עם קולות
איזה ספרים מומלצים יש לכם בבית? שניים בשמיים, אני ואמא שלי, אני ואבא שלי, תפילילה, מעשה בחמישה בלונים, דירה להשכיר, איה פלוטו ועוד המון ספרים אחרים
מי מקריא סיפורים לרוב? אתן או אבא? לרוב בעלי כי הוא משכיב את לינוש לישון (אני חוזרת מאוחר מעבודה לרוב)
איזה ספר הילדים הכי אוהבים? הרשימה לעי"ל
איזה ספר אתן הכי אוהבות להקריא? את כולם
האם אתן מקריאות לילדים גם ספרי מידע (האנציקלופדיה שלי וכאלה..) עדיין לא [url=http://www.mamaibebe.com]
[[[
אצלנו כולם קוראים ספרים...אני לרוב מקיראה לילדים,יש לנו ספריה מהלכת..בדיוק דיברנו על זה שכשנרחיב נעשה חדר שלם רק לספרים של הילדים ספר אהוב?יש הרבה אבל מה שעולה לי לראש זה-נשים קטנות ופו הדוב
איזה ספרים מומלצים יש לכם בבית? רשימת הספרים לפי סדר העדיפויות של שקד: מעשה בחמישה בלונים, האריה שאהב תות, הזחל הרעב, תירס חם, הבית של יעל, דיג דיג דוג- "טוק טוק מי שם", שניים בשמיים, איה פלוטו, יובל המבולבל (של מרים רות- לא בדובר על יובל המבולבל
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!