בנות אני ממש ממש דואגת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

14 תגובות
עמוד 1
  • נדמה לי ששיליה נמוכה כזאת נקראת שילית פתח ואכן מסכנת לקיסרי, אך יתכן שתעלה בהמשך ההריון.
    לגבי כאבי בטן אני לא יודעת לעזור.

תרגישו טוב, גם את וגם אריאל
  • תשתי המון המון המון מים!!!
    2 ליטר ליום לפחות!!!
    (אני שנה שעברה לקחתי בקבוק של ליטר וממש מדדתי לפחות 2 ליטר)
    שיליה נמוכה - לא מבינה בזה אבל ניתוח קיסרי זה לא סוף העולם
  • תרגישו טוב

[[[
  • אני מציעה ללכת להיבדק....
    תשתי הרבה, תנוחי....
    שאריאל ירגיש טוביהלי הנסיכה שלנו, אמא ואבא אוהבים אותך הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• את חייבת ללכת להבדק במיון!
    ותעדכני !
  • תרגישי טוב
    וגם אריאל
  • תודה רבה בנות...

• ברזילי וקפלן גם אני לא אוהבת אבל יולדות באסף הרופא מקום נהדר אז אם זה קרוב לך לדעתי את יכולה לפנות לשם.
  • המחלקה בקפלן של יולדות היא מעולה- אחותי ילדה שם את 3 הילדים שלה, כולל אחד בקיסרי חירום שהצילו לה את הילד, אז את יכולה ללכת לשם ולהיות שקטה,
    אגב לדעתי בגלל שהקטן שלך חולה, ויש לך עבודה חדשה- זה משפיע עליך, מלחיץ אותך ואולי בחלקו אחראי על כאבי הבטן והצירים- לי זה היה ככה, ובדיוק בשבועות שלך,
    הגוף שלך אומר לך כנראה שמתאים לו שתנוחי עכשיו ולא שתתחילי עבודות חדשות, זה מבאס- אבל תחשבי שזה באמת מה שחשוב עכשיו, עבודות הולכות ובאות, הריונות לא!

• קודם כל החלמה מהירה לנסיך

• תרגישו טוב

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יש עכשיו וירוס רציני בדרכי הנשימה - שתי הבנות שלי חטפו את זה חזק
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה